Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Meryem Uzerli'nin Yüzündeki Değişim Gündemde

Muhteşem Yüzyıl'daki Hürrem Sultan rolüyle tanınan Meryem Uzerli'nin yüzündeki değişim gündeme geldi. New York'ta çekilen fotoğraflarında yüzündeki şişlik dikkat çekerken, takipçileri estetik yaptırdığı iddialarıyla eleştirdi.

Yayın Tarihi: 19.10.2023 13:49
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Meryem Uzerli'nin Yüzündeki Değişim Gündemde

Meryem Uzerli'nin Yüzündeki Değişim Gündemde

Yıllar önce yayınlanan Muhteşem Yüzyıl'daki Hürrem Sultan rolüyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan Meryem Uzerli, uzun yıllardır kızlarıyla yurt dışında yaşıyor. Geçtiğimiz günlerde kızlarıyla New York'a giden Uzerli, yüzündeki şişlikle gündeme geldi. ESTETİK Mİ YAPTIRDI? Daha önce yaptığı açıklamalarda yüzünde estetik olmadığını söyleyen Meryem Uzerli, New York sokaklarında verdiği pozları 7,5 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınladı. Aynı desende elbise ve çizme tercih eden Uzerli, yüzündeki şişlikle dikkat çekti. Ünlü ismin yüzünün estetik yaptırdığı için şiştiği iddia edilirken son hali takipçileri tarafından topa tutuldu. Uzerli için "Eski halin daha güzeldi" yorumları yapıldı.

Meryem Uzerli'nin Yüzündeki Değişim Gündemde

Halit Ergenç ile başrollerini paylaştığı "Muhteşem Yüzyıl" dizisindeki Hürrem Sultan karakteriyle tanınan ve geniş kitlelerce sevilen Meryem Uzerli, sık sık yüzüne yaptırdığı operasyonlarla gündeme geliyordu. Ünlü oyuncunun yüzündeki büyük değişim sosyal medyada yine gündem oldu. New York'a gitti Şimdilerde tüm vaktini kızları Lara ve Lily Koi ile Almanya'da geçiren Meryem Uzerli, Amerika'ya gitti. New York'ta pozlar veren Uzerli, o karelerini sosyal medya hesabından yayınladı. Ünlü oyuncunun yüzündeki dolgular ve kıyafeti hiç beğenilmedi. Çene ve yanak dolgusu yaptırdığı ileri sürülen Meryem Uzerli'ye bazı takipçileri yaptıkları yorumlarla sitem etti.