Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Müge Anlı Ve Dostları Sanat Okulu Projesi

Gündüz kuşağı programı sunan Müge Anlı, Müge Anlı Ve Dostları Sanat Okulu projesiyle dikkat çekiyor. Anlı, bağış kampanyası başlattı ve MHP lideri Devlet Bahçeli'den destek aldı. Proje kapsamında şu ana kadar 1,559,400 TL bağış toplandı.

Yayın Tarihi: 31.10.2023 16:29
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Müge Anlı Ve Dostları Sanat Okulu Projesi

Gündüz kuşağı programı sunan Müge Anlı okul projesi için harekete geçti.

Müge Anlı Ve Dostları Sanat Okulu'nu kuracağını açıkladı. Bunun için bağış kampanyası başlattı.

Anlı'ya siyasilerden ilk destek MHP lideri Bahçeli'den geldi.

Devlet Bahçeli sosyal medyasından açıklama yaptı. Şu ifadeleri kullandı: Toplumsal dayanışma ve yardımlaşma duygusunun canlı olması milli varlığımızın iftihar edilecek hasletlerinden birisidir. Türk kültür ve medeniyetinin ağırlık merkezi insandır. Nitekim inancımıza göre insan yaratılmışların en şereflisidir. Bizim anlayışımıza göre insan insana yar ve yuva olmalıdır.

Müge Anlı'nın sosyal sorumluluk projeleri

Yaptığı her yayınla adından söz ettiren Müge Anlı, çözdüğü cinayet dosyaları ve bulduğu kayıpların yanı sıra sosyal sorumluluk projeleriyle de Türkiye'nin beğenisini kazanıyor. Müge Anlı, geçtiğimiz yıllarda Kızılay ile el ele vererek aşevi kampanyası başlatmıştı. Bu kampanya kapsamında birçok noktada seyyar aşeviyle ihtiyacı olanlara hizmet vermişti.

Müge Anlı ve Dostları Sanat Okulu Projesi

Müge Anlı ve Dostları'nın bir diğer projesi ise 'Sanat Okulu'. Müge Anlı Ve Dostları Sanat Okulu projesi için düğmeye basan Müge Anlı, bugünkü yayınında şu ana kadar 1,559,400 TL bağış toplandığını belirtti. Canlı yayında Müge Anlı Ve Dostları Sanat Okulu projesine dair konuşan Müge Anlı, 'Bunlar bizi bir araya getiren başarılar. Çocukları sokaktan alıp okula getireceğiz. İsteyen herkesin gelebileceği projeyi önce İstanbul'da ardından tüm Türkiye'de başlatacağız. Okulla ilgili çok hayalim var. Milli Eğitim Bakanımızla da görüşüp bir an önce hayata geçirmek istiyoruz' dedi.

Bahçeli'den övgü dolu sözler

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Müge Anlı'nın sosyal sorumluluk projelerindeki başarısına dikkat çekerek 'Sayın Müge Anlı'yı kutluyor, başarılı ve duyarlı çalışmalarının devamını diliyorum' dedi.