Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Murat Dalkılıç Sekizinci Kez Ameliyat Oldu

Ünlü popçu Murat Dalkılıç, sekizinci kez burun ameliyatı geçirdiğini sosyal medya hesabından duyurdu. Dalkılıç, ameliyat sonrası evine getirilen çiçekleri paylaşarak şükranlarını iletti. Daha önce yaptığı açıklamalarda burnuna estetik yaptırdığını belirten şarkıcı, artık ameliyat yaptırmayacağını söylemişti.

Yayın Tarihi: 03.11.2023 08:28
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Murat Dalkılıç Sekizinci Kez Ameliyat Oldu

Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen ünlü popçu Murat Dalkılıç, daha önce uzun süre aşk yaşadığı Merve Boluğur'la 2015 yılında nikah masasına oturmuş ve 2017 yılında boşanmıştı. Daha sonra Hande Erçel ile aşk yaşamaya başlayan ve evlenmeleri beklenirken 2020'de üç yıllık ilişkisini biten Dalkılıç, oyuncu Sitare Akbaş ile bir araya gelmişti. Akbaş ile yaklaşık sekiz ayın ardından geçtiğimiz sene yollarını ayıran şarkıcı, Çağla Boz ile kısa bir süre birliktelik yaşamıştı. YENİ BİR AŞKA YELKEN AÇTI Tüm bunların ardından 40 yaşındaki Murat Dalkılıç, geçtiğimiz ay yeni bir aşka yelken açtığını duyurmuştu. Ünlü isim, adının Eda olduğu öğrenilen sarışın güzel ile el ele tutuştuğu bir kareyi paylaşmıştı. EV ÇİÇEK GÖRDÜ ÇOK ŞÜKÜR Son dönemde özel hayatıyla gündemden düşmeyen 40 yaşındaki Murat Dalkılıç, burnundan sekizinci kez ameliyat olduğunu duyurdu. Sosyal medya hesabından kendisine gelen çiçeklerin bir fotoğrafını yayınlayan popçu; Burnumdan sekizinci ameliyatımı olunca ev çiçek gördü çok şükür diye yazdı. ARTIK YORULDUM Daha önce konuyla ilgili açıklama yapan şarkıcı, İlkokuldan beri burnuma estetik yaptırıyorum. Burun kemiklerim dışarı çıkıyordu. Doktor kemikleri alırken kıkırdağımı da almış. Hayatımın en en zor öyle zamanları başladı. Artık yaptırmam, yoruldum ifadelerini kullanmıştı.

Yaz dönemini yoğun bir konser temposuyla geçiren ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç, kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da adından söz ettirmeye devam ediyor. Ancak Murat Dalkılıç bu kez bıçak altına yattı.

HAYRANLARINA ÜZEN HABER!

Ünlü şarkıcı bu kez hayranlarını üzdü.

SEKİZİNCİ KEZ AMELİYAT OLDU

Ünlü şarkıcı, sosyal medyada yaptığı paylaşımla sekizinci kez ameliyat olduğunu duyurdu.

'EV ÇİÇEK GÖRDÜ ŞÜKÜR'

Ameliyat sonrası getirilen çiçekleri koyan Dalkılıç paylaşımının altına, 'Burnumdan 8'inci ameliyatımı olunca ev çiçek gördü çok şükür' notunu ekledi.

'ARTIK YAPTIRMAM YORULDUM'

Daha önce konuyla ilgili açıklama yapan şarkıcı, 'İlkokuldan beri burnuma estetik yaptırıyorum. Burun kemiklerim dışarı çıkıyordu. Doktor kemikleri alırken kıkırdağımı da almış. Hayatımın en en zor öyle zamanları başladı. Artık yaptırmam, yoruldum' ifadelerini kullanmıştı.

Bir dönem Hande Erçel ile büyük aşk yaşayan, sonrasında Erçel'in yakın arkadaşı Sitare Akbaş'a gönlünü kaptıran şarkıcı, bir süredir sessizliğini koruyordu. 2015-2017 yılları arasında da Merve Boluğur ile bir evlilik yaşayan Murat Dalkılıç, şimdilerde yeni bir heyecan yaşıyor. 2 milyon takipçili Instagram hesabını aktif olarak kullanan şarkıcı, son olarak yeni ilişkisini takipçileriyle paylaştı. Sitare Akbaş'ı çabuk unutan popçu, sarışın yeni sevgilisiyle fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınladı. Önce arkadaş grubuyla toplu bir fotoğraf karesi paylaşan Murat Dalkılıç, sonrasında sevgilisinin elini tuttuğu bir fotoğrafı takipçilerinin beğenisine sundu. Dalkılıç'a kısa sürede tebrik mesajları yağdı. İşte Murat Dalkılıç'ın o paylaşımları... İşte Murat Dalkılıç'ın o paylaşımları... Öte yandan şarkıcı Murat Dalkılıç, geçtiğimiz aylarda bir galada görüntülenmişti. 'Artık sinema bizim ana işimiz neredeyse. Müziği bile daha az yapıyorum' diyen Dalkılıç, şöyle konuşmuştu: 'Hem öğreniyoruz, hem de üretiyoruz. Türkiye'deki sinema sektörü eski tadında değil ama tekrar eski haline dönecektir umuyorum.' Müzik çalışmalarından da bahseden Dalkılıç, '2 albüm hazırlıyorum. Büyüyoruz, yaş alıyoruz, tecrübelerimiz değişiyor. Yeni halimi dinleyicilerime sunmak, tanıştırmak istiyorum' ifadelerini kullanmıştı.