Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Murat Dalkılıç'ın Aşk Hayatı ve Londra Macerası

Ünlü popçu Murat Dalkılıç'ın aşk hayatı ve Londra macerası gündemde. Merve Boluğur, Hande Erçel, Sitare Akbaş ve Çağla Boz gibi ünlü isimlerle ilişkiler yaşayan Dalkılıç, yeni bir ilişkiye başladığını duyurdu. Ayrıca üç ay önce Londra'ya yerleşen Dalkılıç, bar şarkıcılığına ağırlık vermeye başladı ve bu yeni macerasından oldukça mutlu olduğunu ifade etti.

Yayın Tarihi: 14.10.2023 11:27
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Murat Dalkılıç'ın Aşk Hayatı ve Londra Macerası

Murat Dalkılıç'ın Aşk Hayatı

Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen ünlü popçu Murat Dalkılıç, birçok ünlü isimle ilişkiler yaşadı. Merve Boluğur, Hande Erçel, Sitare Akbaş ve Çağla Boz gibi isimlerle aşk yaşayan Dalkılıç, geçtiğimiz ay yeni bir ilişkiye başladığını duyurdu. İsmi Eda olan sarışın güzel ile el ele tutuştuğu bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan şarkıcı, aşk hayatında yeni bir sayfa açtı.

Murat Dalkılıç'ın Londra Macerası

Ünlü popçu Murat Dalkılıç, yaklaşık üç ay önce Londra'ya yerleştiğini açıkladı. Bar şarkıcısı olan Dalkılıç, Londra'da sahne almaya başladı ve bu işe ağırlık vermeye başladığını söyledi. İstanbul'a iki haftada bir gelerek sahnelerini ayarlayan Dalkılıç, bu yeni macerasından oldukça mutlu olduğunu belirtti. Bar şarkıcılığı kültürünün eski bir kültür olduğunu ve son zamanlarda yeniden oturtma fikrinin güzel olduğunu ifade etti.

Murat Dalkılıç'ın Geleceği

Murat Dalkılıç, aşk hayatıyla ilgili olarak da sessiz kalmayarak, Eda isimli yeni sevgilisi hakkında konuşmadı. Ancak Londra'ya taşınmasının sebebinin onun için olabileceğini ima etti. Gelecekteki planlarıyla ilgili ise net bir açıklama yapmadı, ancak arkadaşları ve dostlarıyla şarkı söyleme fırsatının kendisini mutlu ettiğini belirtti.