Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Murat İpek'ten 6 Ağustos 2023 Burç Yorumları

Murat İpek'ten 6 Ağustos 2023 tarihli burç yorumları. Koç burcunda Ay'ın ilerlemesiyle ufak tefek kazalara dikkat edilmesi gerektiği belirtiliyor. Diğer burçlara özel tavsiyeler de veriliyor.

Yayın Tarihi: 06.08.2023 09:24
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Murat İpek'ten 6 Ağustos 2023 Burç Yorumları

Ay, Koç burcunda ilerlemeye devam ediyor.

Bugün ufak tefek kazalara dikkat etmekte fayda var. Çevrenizle inatlaşmayın derim.

MURAT İPEK / [email protected]

KOÇ

Size olayları daha net görmeyi öğretmek isteyenlere biraz kulak verin bugün. Vereceğiniz kararlarda aceleci olmadan hareket edin derim.

BOĞA

Teklifleri iyi değerlendirin ama her şeyden önce karşınızdakinin mimiklerine ve tavırlarına dikkat edin, çaresizlikten çıkmanızı sağlayacak bir şeyler yakalayabilirsiniz.

İKİZLER

Grup çalışması yapmanın tam zamanı. Bugün bir duvar boyamaktan bir kıyafet seçmeye kadar ne yapmanız gerekiyorsa, grup olarak yapın derim.

YENGEÇ

Kaygınız fırlayacak ve günün sonunda her şeyi kaybetme korkusuyla uyuyamıyorken ve fakat ertesi sabah hiçbir şey hatırlamayabilirsiniz.

ASLAN

Bugün kabuğundan çıkarsan, yeni insanlarla tanışma ve yeni arkadaşlar edinme şansın artar! Başkalarının hoşnutsuzluğunu çekmenize gerek yok.

BAŞAK

Gökyüzü bugün eve gitmek dışında hiç dışarı çıkmadan, bugün için işinize, ailenize veya okula sıkı sıkıya odaklanmanızı tavsiye ediyor. Çalışın bakalım!

TERAZİ

Bugün estetik olan her şey için kendinizden geçebilirsiniz. Lüks bir şey satın alma dürtüsüne kesinlikle karşı koymayacaksınız. En iyisi evden çıkmayın.

AKREP

İnsanlara çok fazla güvenmemekle yanılıyorsunuz. Bugünlerde günlerinizi aydınlatmayı başaran özel bir çıkabilir. Çevrenizdeki insanlar çok daha olumlu.

YAY

Hayat bizi sınavlara çağırıyor ve buna hazır olmaya çalışmalıyız. Bugün senin sıran. Bunu aşarsanız, gerçekten daha fazla özgüven kazanacaksınız.

OĞLAK

Bugün iş ve özel hayatta size cevap verecek insanlar çok nazik olmayacak gibi durmakta. Olumlu bir şey elde etmek istiyorsanız, saygılı olun derim.

KOVA

Bugün, gerçek çıkarları başka yerde olduğu için sizi aldattığını açıkça kabul edecek biriyle yüzleşmeniz gerekecek gibi. Aman sinirlerinize dikkat edin!

BALIK

Belki size yakın biri sizden bir şeyler saklıyor ama aslında ne olduğunu açıklamaya da diğer yandan hazır olabilir. Şüphelerinizi ifşa etmeyin ve onu konuşturun.