Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Onur Atilla'nın Verdiği Kilo Gündem Oldu

Başarılı oyunculuğu ve programda yaptığı tiplemelerle beğeniyle takip edilen Onur Atilla, bu kez de verdiği kilolarla gündem oldu. İbrahim karakteriyle tanınan Onur Atilla’nın yeni sezon tanıtımını paylaştığı videoya yorum üzerine yorum geldi. Takipçileri komedyeni tanımakta zorluk çektiğini ifade ederken Onur Atilla’nın değişimi takipçilerinden tam not aldı.

Yayın Tarihi: 15.10.2023 02:52
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Onur Atilla'nın Verdiği Kilo Gündem Oldu

Onur Atilla'nın Verdiği Kilo Gündem Oldu

Başarılı oyunculuğu ve programda yaptığı tiplemelerle beğeniyle takip edilen Onur Atilla, bu kez de verdiği kilolarla gündem oldu. 11 sezondur ekrana gelen Güldür Güldür Show’un sevilen isimlerinden olan Onur Atilla verdiği kilolarla dikkat çekti. İbrahim karakteriyle tanınan Onur Atilla’nın yeni sezon tanıtımını paylaştığı videoya yorum üzerine yorum geldi. Takipçileri komedyeni tanımakta zorluk çektiğini ifade ederken Onur Atilla’nın değişimi takipçilerinden tam not aldı. Ünlü ismin takipçileri paylaşımın altında şaşkınlıklarını gizleyemedi. Show TV ekranlarından yayınlanan Güldür Güldür Show'un İbrahim'in son halini görenler şaşkınlığını gizleyemedi.

Onur Atilla'nın verdiği kilolar dikkat çekerken takipçilerinin büyük bir çoğunluğu yorumlarda komedyeni ilk görüşte tanımadıklarını söyledi. Bazı takipçileri ise “Sağlık açısından iyi olmuş ama sempatikliğinden ve eski karizmasından eser kalmamış.” yorumunu yaptı. Sosyal medya hesabını aktif kullanan Onur Atilla’nın değişimi ise birçok takipçisi tarafından beğenildi.