Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Oyuncak Kapma Makineleri ve Hileleri

Oyuncak kapma makineleri içeriden aydınlatılan içinde pençe bulunan ve kumanda ile düğme ile kontrol edilen bir ödül makinesidir. Makinede yapılan bazı ayarlar kıskacın oyuncağı ya da ödülü daha sağlam tutmasını sağlar. Oyuncak kapma makinelerinde ödülleri kazanamama sebebi aslında sizden kaynaklı değildir. Makinenin bazı hileleri bulunur.

Yayın Tarihi: 19.10.2023 01:07
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Oyuncak Kapma Makineleri ve Hileleri

Oyuncak Kapma Makineleri ve Hileleri

Oyuncak kapma makineleri içeriden aydınlatılan içinde pençe bulunan ve kumanda ile düğme ile kontrol edilen bir ödül makinesidir. Bu makineler içerisinde atılan bozuk para ve jetonla çalışır. Genellikle çok nadir oynayan kişiye ödül verir.

Oyuncak Kapma Makinelerinin Hilesi

Oyuncak kapma makinelerinde ödülleri kazanamama sebebi aslında sizden kaynaklı değildir. Makinenin bazı hileleri bulunur. Yeni makinelerde daha çok hile bulunurken eski makinelerde hile olma ihtimali daha azdır. Makinede yapılan bazı ayarlar kıskacın oyuncağı ya da ödülü daha sağlam tutmasını sağlar.

Pençenin Tutma Gücü En Düşük Seviyede İse Kazanamazsınız

Oyuncak kapma makinelerinde sabit güç ayarı olarak bilinen bu ayar içerisinde yer alan pençenin daha güçlü veya daha az zayıf performans göstermesini sağlar. Eğer pençenin gücü en düşük seviyeye göre ayarlandıysa defalarca denense bile kimse ödülü kazanamaz.

Ödül Ne Kadar Büyükse Kazanma Şansınız O Kadar Düşük

Oyuncak kapma makinelerinde yer alan bir başka hile ise ne kadar büyüklükte ödül vereceği ile ilgilidir. Bu ayar temelde bir kişinin her X oyun miktarında sadece 1 ödül kazanmasına izin vermesi üzerine kuruludur.

Teknolojik Bir Ürünü Kazanmak İçin Defalarca Oynamanız Gerekir

Eğer içinde iPad olan büyük bir oyuncak makinesi düşünürsek bu teknolojik cihazın maliyeti satıcıya 500 dolar olarak hesap edilir. Makineye maliyeti ise oyun başına 1,00 dolardır. Bu nedenle makineden iPad'i kazanabilmek için en az 1000-1500 deneme oyun oynanması gerekir.

Son Hile: Pençelerin Kuvveti

Oyuncak kapma makinelerindeki son hile ise pençelerin yukarı çıkarken sağladığı kuvvettir. Pençe genellikle yarıya ulaştığında kol kuvveti zayıflar ve ödül yere düşer. Bu makine de yer alan başka bir ayardır. Çoğu oyuncu bu ayarı bilmediği için tekrar tekrar deneme yapar. Makine sahibi tarafından yapılan bu ayar tamemen şansa dayalıdır. Ancak belki bazı oyuncak kapma makinelerinde şansınız yaver gidebilir.