Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Oyuncu Cemal Hünal, Gazze saldırıları hakkında konuşmadı

Oyuncu Cemal Hünal, Gazze saldırıları hakkında konuşmadı. Gazze'de yaşanan saldırıları hatırlatarak 'Bugün bizi es geçin. Savaştan dolayı canımız sıkkın' dedi. Bebek'te tek başına gezen Cemal Hünal ise 'Çocukların öldüğü bir zamanda konuşmak istemiyorum. Ne desem boş kalır' diyerek muhabirlerin sorularını geri çevirdi.

Yayın Tarihi: 23.10.2023 11:36
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Oyuncu Cemal Hünal, Gazze saldırıları hakkında konuşmadı

Oyuncu Cemal Hünal, Gazze saldırıları hakkında konuşmadı

Oyuncu Gazze'de yaşanan saldırıları hatırlatarak 'Bugün bizi es geçin. Savaştan dolayı canımız sıkkın' dedi. Bebek'te tek başına gezen Cemal Hünal ise 'Çocukların öldüğü bir zamanda konuşmak istemiyorum. Ne desem boş kalır' diyerek muhabirlerin sorularını geri çevirdi.

Cemal Hünal'ın kariyeri

Oyuncu Cemal Hünal, geçtiğimiz aylarda bir programına konuk olmuş ve samimi açıklamalarda bulunmuştu. Liseden sonra Londra'da tasarım okuyan, Los Angeles'ta tiyatro ve sinema eğitimi alan Cemal Hünal, üç yaşında 'Ne iş yapacaksın?' diye sorduklarında, 'Hikaye anlatacağım' yanıtını verirdim. 13 yaşında tiyatroya, 17 yaşında setlerde çalışmaya başladım. Hedefim oyunculuk değildi, yönetmenlik ve yazarlık yapmak istiyordum. Kardeşimle ortak çizgi film şirketi kurduk. Bir yandan setlerde çalışıyordum ve dublörlük yapıyorum demişti.

İlk rol deneyimi

2008 yılında vizyona giren 'Ulak' filmiyle ilk kez kamera önünde yer alan Cemal Hünal, 'Ulak' filminde Yetkin Dikinciler'in alt dublörüydüm, birden rolü kaptım. İlk rolüm hikayenin içerisindeki masalsı karakterdi. O dönem Nişantaşı'nda restoran çalıştırıyordum. Ulak'tan sonra filmin yönetmeni Çağan Irmak'ı restorana davet ettim. 'Issız Adam'dan bahsetti bana. Daha senaryoyu yazmamıştı ama restoranda sahne sahne anlattı. 'Bu filmde oynar mısın?' diye sordu, 'Evet' dedim. Birden kendimi sette buldum ifadelerini kullanmıştı.

Bebek'te görüntülendi

Cemal Hünal, önceki gün Bebek'te objektiflere takıldı. Yalnız başına sahilde gezintiye çıkan oyuncu, kendine has giyim tarzıyla dikkat çekti.