Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Pınar Deniz ve Ekin Mert Daymaz'dan Yeni Projeler

Başarılı oyunculuk performanslarıyla alkışları toplayan Pınar Deniz, Yargı dizisinde canlandırdığı Ceylin karakteri ile Latin Amerika’nın Emmy Ödülleri olarak olarak bilinen Produ Ödülleri’nde “Yabancı Dilde En İyi Kadın Oyuncu” ödülünü kazandı. Ekin Mert Daymaz ise Ağlayan Gelin dizisinde Tufan karakteriyle ekranlara dönüş yapacak.

Yayın Tarihi: 02.11.2023 12:51
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Pınar Deniz ve Ekin Mert Daymaz'dan Yeni Projeler

Pınar Deniz Yeni Ödülünü Kazandı

Başarılı oyunculuk performanslarıyla alkışları toplayan Pınar Deniz’e yeni bir ödül daha geldi. Pınar Deniz, Yargı dizisinde canlandırdığı Ceylin karakteri ile Latin Amerika’nın Emmy Ödülleri olarak olarak bilinen Produ Ödülleri’nde “Yabancı Dilde En İyi Kadın Oyuncu” ödülünü kazandı.

Latin Amerika ve İspanya’yı kapsayan, İspanyolca yayıncılık dünyasının en büyük ödülleri olan Produ Ödülleri 1 Kasım’da gerçekleştirilen ödül töreni ile sahiplerini buldu. “Yabancı Dilde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü”nü kazanan Pınar Deniz, ödül törenine bir teşekkür videosu ile katıldı. Yargı, geçtiğimiz ay açıklanan Amerikan Televizyon Akademisi’nin verdiği Uluslararası Emmy Ödüllerinde de “En İyi Telenovella” kategorisinde aday gösterilen Türkiye’den tek yapım olmuştu.

Ekin Mert Daymaz Yeni Projeyle Karşımızda

Bir Payitaht Abdülhamid oyuncusu daha sürpriz projeyle kameralar karşısına geçmeye hazırlanıyor. Yıllar önce Payitaht Abdülhamid dizisinde sergilediği oyunculuk performansıyla adından söz ettiren Ekin Mert Daymaz’ın yeni adresi belli oldu.

Ekin Mert Daymaz, senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem’in kaleme aldığı ve yapımcılığını ise Mehmet Bozdağ’ın üstlendiği Ağlayan Gelin’le anlaşma sağladı. Daymaz, önümüzdeki hafta çekimlere başlayacak ve TRT1 ekranında yayın hayatına başlayacak Ağlayan Gelin’de Tufan karakteriyle ekranların tozunu atmaya hazırlanıyor.

Bilindiği üzere Ekin Mert Daymaz geçmiş dönemde Seni Kendime Sakladım, Savaşçı, Gençliğim Eyvah, Ağlama Anne, Hayat Sevince Güzel, Çilek Kokusu ve Not Defteri gibi projelerde boy göstermişti.