Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Roger Waters İsrail Zulmüne Karşı Sesini Yükseltiyor

Dünyaca ünlü rock grubu Pink Floyd'un kurucularından Roger Waters, İsrail - Hamas savaşı devam ederken, Filistin halkına destek olmayı sürdürüyor. Waters, sosyal medya adresinden işgalci İsrail ile ölene kadar mücadele edeceğini açıklarken, buna 2006 yılında Filistin'e yaptığı ziyaret sonrası karar verdiğini açıkladı.

Yayın Tarihi: 27.10.2023 09:09
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Roger Waters İsrail Zulmüne Karşı Sesini Yükseltiyor

Pink Floyd'un efsane solisti Roger Waters, bir kez daha İsrail zulmüne sessiz kalmadı.

Roger Waters'ın İsrail ablukası altındaki Filistinliler için yaptığı açıklamalar...

Daha Önceden İsrail'e Tepki Göstermişti

Geçmişte birçok kez Filistinlilere destek veren ve İsrail'in katliamlarına her şekilde tepki gösteren efsane sanatçı Roger Waters, konserinde yaptığı alkışlanacak hareketle tüm dünyada ses getirdi.

Konserinde Filistin Bayrağı Açmıştı

Waters, konserinde Filistin bayrağı açarak, Hamas'ın İsrail'in zulmüne direniş olarak başlattığı Aksa Tufanı operasyonuna destek verdi.

Dünyaca Ünlü Rock Grubu Pink Floyd'un Kurucularından Roger Waters, İsrail - Hamas Savaşı Devam Ederken, Filistin Halkına Destek Olmayı Sürdürüyor

Waters, sosyal medya adresinden işgalci İsrail ile ölene kadar mücadele edeceğini açıklarken, buna 2006 yılında Filistin'e yaptığı ziyaret sonrası karar verdiğini açıkladı.

İşgalci İsrail'in Kendisini, Ailesini ve Kariyerini Yok Etmeye Çalıştığını Belirtti

Waters, Siyonist İsrail'in kendisini, ailesini ve kariyerini yok etmeye çalıştığını belirten çok çarpıcı ifadeler kullandı.

4 Maddelik Önerisini Açıklamıştı

Waters, geçtiğimiz günlerde İsrail - Hamas çatışmaları sürerken iki devlet arasında çözüm sağlanması için 4 maddelik önerisini açıklamıştı.