Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Selin Ciğerci'nin Badem Göz Estetiği Sonrası Değişimi

Ünlü isim Selin Ciğerci, son dönemde yaptığı paylaşımlar ve estetik ameliyatlarıyla gündemde yer alıyor. Son olarak badem göz estetiği yaptıran Ciğerci'nin son hali, ünlü oyuncu Özgü Kaya'ya benzemektedir.

Yayın Tarihi: 20.10.2023 10:06
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Selin Ciğerci'nin Badem Göz Estetiği Sonrası Değişimi

Selin Ciğerci'nin son dönemde yaptığı paylaşımlar bir hayli yakından takip ediliyor

Bildiğiniz gibi, Selin Ciğerci son zamanlarda yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekiyor. Özellikle kızıyla birlikte Miami'ye yerleşmesi ve kızını göstermesiyle yeniden gündemde yer almaya başladı. Son olarak badem göz estetiği yaptırdığını açıklayan Ciğerci'nin son hali, ünlü oyuncu Özgü Kaya'ya çok benzetildi.

Selin Ciğerci'nin Magazin Dünyasındaki Yeri

Selin Ciğerci, kendisini yaşadığı cinsiyet geçiş süreciyle tanıdığımız ve şimdilerde sosyal medyanın sevilen yüzleri arasında yer alan bir isim. Sosyal medyada yaptığı her paylaşım, işleri ve aşklarıyla sık sık konuşuluyor. Bu tabii ki magazinde konuşulmasına engel olmadı. Herkes bu konuda yeni teoriler üretti.

Tatil ve Aile Hayatı

Selin Ciğerci'nin sık sık tatilde olduğunu görüyoruz. Kendisi kızıyla birlikte Miami'de yaşamaya karar verdiğini duyurmuştu. Taşıyıcı anne yöntemiyle anne olan Ciğerci'nin bu kararı, binlerce yorum almasına neden oldu. Kimileri tebrik ederken, kimileri çocuğun psikolojisi hakkında fikir beyan etti.

Estetik Ameliyatı ve Değişimi

Henüz yeni olduğu için ödemi olduğunu ve şiş olduğunu söyleyen Ciğerci'nin badem göz ameliyatı sonrası yüzündeki değişim dikkatlerden kaçmadı. Ünlü isim, estetik ameliyatlar ve kilo verme süreciyle adından sıkça söz ettiriyor.