Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Seray Kaya Tatilin Keyfini Bikinisiyle Çıkarıyor

Son olarak Bir Küçük Gün Işığı isimli dizide Elif Kara karakterini canlandıran ünlü oyuncu Seray Kaya tatilin tadını çıkarıyor. Sosyal medya hesabından yaptığı bikinili paylaşım ile dikkatleri üzerine çeken Seray Kaya, kitap okurken çekilen fotoğraflarını takipçileriyle paylaştı. Kariyerine Huzur Sokağı dizisi ile başlayan Seray Kaya, Kadın, Kuruluş Osman ve Mahkum gibi dizilerde de rol aldı.

Yayın Tarihi: 31.08.2023 15:02
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Seray Kaya Tatilin Keyfini Bikinisiyle Çıkarıyor

Seray Kaya'nın Tatil Keyfi

Son olarak Bir Küçük Gün Işığı isimli dizide Elif Kara karakterini canlandıran ünlü oyuncu Seray Kaya şimdilerde tatilin tadını çıkarıyor. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Seray Kaya son paylaşımı ile dikkatleri üzerine çekti. Hem oyunculuğu ile hem de güzelliği ile adından söz ettiren Seray Kaya bikinisiyle kitap okuduğu anları takipçileriyle paylaştı.

Seray Kaya'nın Kariyeri

4 Şubat 1991 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Seray Kaya 2012-2014 yılları arasında Atv'de yayınlanan Huzur Sokağı adlı dizide canlandırdığı "Rezzan" karakteri ile ilk oyunculuk deneyimini yaşadı. Daha sonra Kocamın Ailesi, Gülümse Yeter, Kadın, Kuruluş Osman, Mahkum ve son olarak Bir Küçük Gün Işığı isimli dizilerde rol aldı.

Seray Kaya'nın Bikinili Paylaşımı

Seray Kaya Instagram hesabından yaptığı bikinili paylaşım ile dikkatleri üzerine çekti. Ünlü oyuncunun "Sandığınız değilim, sandığınız şeylerden hiçbiri değilim" notuyla paylaştığı kareler takipçilerinin beğenisini topladı.

Seray Kaya'nın Kariyeri

Kadın dizisinde hayat verdiği Şirin karakteriyle hafızalara kazınan Seray Kaya en son Bir Küçük Gün Işığı dizisinde rol aldı. Dizisinin final yapmasının ardından tatile çıkan Kaya bikinili pozlarını paylaştı. 32 yaşındaki güzel oyuncu sere serpe uzanarak poz verdiği fotoğraflarına dikkat çeken bir not düştü. Ünlü isim paylaşımında “Sandığınız değilim, sandığınız şeylerden hiçbiri değilim.” dedi. Kitap okuyan ünlü isim paylaşımına Cem Mumcu etiketini de düştü. Güzel oyuncunun pozları beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Ünlü ismin takipçileri pozlarına "Bildiğim tek şey çok güzel olduğun", "Bu not birine mesaj mı acaba" yorumlarını yaptı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Seray Kaya'nın 1 milyon takipçisi bulunuyor.