Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Şeyma Subaşı'nın Yeni Paylaşımları ve Cevapları

Şeyma Subaşı'nın sosyal medyada yaptığı yeni paylaşımlar ve verdiği cevaplar dikkat çekti. Melisa'nın okulu ve Subaşı'nın ilişkisi hakkında yapılan yorumlar da konuşuldu.

Yayın Tarihi: 25.10.2023 14:48
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Şeyma Subaşı'nın Yeni Paylaşımları ve Cevapları

Şeyma Subaşı'nın Yeni Paylaşımları ve Cevapları

Şeyma Subaşı, sosyal medyada yeni pozlarını paylaştı ve binlerce beğeni aldı. Paylaşımlarına gelen yorumlar arasında 'Bu kız okula gidiyor mu?' sorusu da vardı. Subaşı, Melisa'nın okulu tatil / International School olduğunu söyledi. Şeyma Subaşı, 3 Mayıs 2023 tarihinde Mohammed Alsaloussi ile evlenmişti ve düğünlerini yapmadan önce nikah kıymışlardı. Son paylaşımlarında parmağında yüzük olmaması dikkat çeken Subaşı'na takipçileri yorumlar yapmıştı. Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı'dan boşandıktan sonra Mohammed Alsaloussi ile bir ilişki yaşamış ve ardından boşanmıştı. İkili ayrılığın ardından tatil yapmıştı. Şeyma Subaşı'nın son paylaşımları ve cevapları sosyal medyada dikkat çekti.

Şeyma Subaşı'nın Mutluluk Videosu

Şeyma Subaşı, Instagram hikayelerinde paylaştığı bir video ile dikkat çekti. Videoda hüzünlü görünen Subaşı, mesajlar aldıktan sonra bir paylaşım daha yaparak videonun üzülmekle alakalı olmadığını belirtti. Şeyma Subaşı'nın mutluluk videosu ve açıklamaları takipçileri tarafından ilgiyle karşılandı.

Şeyma Subaşı'nın Melisa ile Miami Paylaşımı

Şeyma Subaşı, eski eşi Mohammed Alsaloussi'den boşandıktan sonra kızı Melisa ile Miami'den fotoğraflar paylaştı. Bir takipçisinin 'Melisa okula gitmiyor mu?' sorusuna Subaşı ilginç bir cevap verdi ve takipçisini dumura uğrattı. Şeyma Subaşı'nın Melisa ile Miami paylaşımı sosyal medyada büyük ilgi gördü.