Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Trabzonspor ve Fenerbahçe Rekabetini Anlatan 'Öğretmen' Filminin Galası Gerçekleştirildi

Trabzonspor ve Fenerbahçe rekabetini mizahi bir dille anlatan 'Öğretmen' filminin galası, geçtiğimiz akşam Zorlu Center'da gerçekleştirildi. Filmin oyuncu kadrosunda Önder Açıkbaş, Asuman Dabak, Necmi Yapıcı gibi isimler yer aldı. Oyuncular ve yapım ekibi İsrail'in Filistin'e yaptığı saldırıları kınarken, tüm bir ağızdan Savaşa hayır dediler.

Yayın Tarihi: 21.10.2023 00:46
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Trabzonspor ve Fenerbahçe Rekabetini Anlatan 'Öğretmen' Filminin Galası Gerçekleştirildi

Trabzonspor ve Fenerbahçe rekabetini mizahi bir dille anlatan 'Öğretmen' filminin galası, geçtiğimiz akşam Zorlu Center'da gerçekleştirdi.

Senaryosunu Yılmaz Okumuş'un yazdığı 'Öğretmen' filminin yönetmen koltuğunda Bilal Kalyoncu oturdu. Filmin oyuncu kadrosunda ise Önder Açıkbaş, Asuman Dabak, Necmi Yapıcı gibi isimler yer aldı.

GALA BURUK GEÇTİ

Fanatik Fenerbahçeli olan ilkokul öğretmeninin Trabzon'un Çaykara ilçesine tayinin çıkmasıyla başından geçen olayların anlatıldığı TRT ortak yapımı 'Öğretmen' filminin galası, bir yandan da buruk geçti. Oyuncular ve yapım ekibi İsrail'in Filistin'e yaptığı saldırıları kınarken, tüm bir ağızdan Savaşa hayır dediler.

KORKUNÇ ŞEYLER YAŞANIYOR

Filmin başrollerinden 45 yaşındaki Önder Açıkbaş, şu ifadeleri kullandı: Alıntı Metni FİLMİMİZE GÜVENİYORUZ Filmle ilgili düşüncelerini de paylaşan ünlü isim, Öğretmen sıcacık bir aile komedisi, büyük çabalar ile yapılmış film, çok emek var. Sevgili Bilal Kalyoncu ile birlikte yol arkadaşlığı yaptılar. Buradan TRT yönetimine de teşekkür ediyorum. Biz filmimize güveniyoruz dedi.