Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

TRT 1'in Sevilen Dizisi Hayatımın Neşesi Final Kararı Aldı

TRT 1'in sevilen dizilerinden Hayatımın Neşesi için final kararı alındı. Dizinin final tarihi 18. bölümde, 7 Kasım Salı akşamı yayınlanacak. Hayatımın Neşesi son bölümünde ise Mehmet'in beklenmedik kararı ve Neşe'nin babasıyla geçirdiği vakit izleyicilere duygusal anlar yaşatacak.

Yayın Tarihi: 11.10.2023 00:55
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

TRT 1'in Sevilen Dizisi Hayatımın Neşesi Final Kararı Aldı

TRT 1'in sevilen dizilerinden Hayatımın Neşesi için alınan karar hayranları şaşırttı

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre TRT 1'in yeni sezon dizilerinden Hayatımın Neşesi final kararı aldı. Her hafta salı akşamları ekrana gelen dizinin final tarihi de netleşti.

TRT 1'den Şaşırtan Final Haberi

TRT 1 geçen yaz Benim Güzel Ailem, Kendi Düşen Ağlamaz ve Hayatımın Neşesi adlı üç yazlık diziyi birden ekrana getirmişti. Bu dizilerden biri olan Hayatımın Neşesi için TRT 1 tarafından final kararı alındı.

Final Tarihi Belli Oldu

Şebnem Bozoklu, Tolga Tekin, Nisan Dökmeci, Said Ege Yıldırım, Selma Güneri, Metin Coşkun’un başlıca rollerini paylaştığı dizinin final tarihi de belli oldu. Dizi, 18. bölümde final yapacak. Final bölümü 7 Kasım Salı akşamı yayınlanacak.

Hayatımın Neşesi Son Bölüm

TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşan Hayatımın Neşesi dizisinde heyecan dorukta. Hayatımın Neşesi yeni bölümüyle 10 Ekim Salı günü ekranlara geldi. Hayatımın Neşesi 14. bölümünde neler yaşandığını izleyiciler merak ediyor. İşte Hayatımın Neşesi son bölümü...

Hayatımın Neşesi 14. Bölümde Neler Yaşandı?

Hayatımın Neşesi'nden Yepyeni Heyecanlar! Sevilen aile dizisi 'Hayatımın Neşesi'nde bu hafta Mehmet'in beklenmedik 'İstanbul'dan taşınma' kararı, evde adeta bir fırtına etkisi yaratacak. Mehmet ve Saliha arasındaki ilişki dengesi değişirken, Neşe'nin babasıyla geçirdiği kaliteli vakit, izleyicilere duygusal anlar yaşatacak. Kafenin genç ve enerjik sahipleri Serdar ve Aylin, mekânı daha da cazip kılmak için kolları sıvıyor. Bu yenilikçi çiftin kafede estireceği taze rüzgarlar keyifli sahnelere sebep olacak. Murat ve Türkan arasındaki ilişkiye Saliha ve Nermin'in müdahalesi ise izleyenlere kahkaha dolu dakikalar yaşatacak.