Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Tuba Ünsal ve Serdar Turan Ayrılığı Dedikoduları

Magazin dünyasında, son günlerde, ünlü oyuncu Tuba Ünsal ile kendisinden 3 yaş küçük sevgilisi Serdar Turan'ın ayrıldıkları konuşuluyor. Çiftin, 2022 yazında başlayan aşklarının bittiği dedikodusu ayyuka çıkınca Tuba Ünsal'ı aradım. Ayrılık haberleri dedikodudan ibaretmiş, ayrılık falan yokmuş ve mutlu mesut aşkları devam ediyormuş. 'Bu dedikoduları kim, neden çıkarıyor anlamıyorum' dedi. Vallahi ben de anlamıyorum. Bu arada Ünsal'dan, geçen yıl çekilen ve İlker Aksum ile başrollerini paylaştığı 'Aşkın Ömrü' filminin vizyona gireceğini öğrendim. Yaklaşık bir yıldır seyirciyle buluşmayı bekleyen filmde aşka ne kadar ömür biçiliyor bilmiyorum ama Ünsal'ın, Turan ile olan aşkının ömrü çok uzun olacak gibi görünüyor. Dedikoducular bence başka bir çifti ayırmaya çalışsın!!!

Yayın Tarihi: 03.11.2023 10:39
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Tuba Ünsal ve Serdar Turan Ayrılığı Dedikoduları

Magazin dünyasında, son günlerde, ünlü oyuncu Tuba Ünsal ile kendisinden 3 yaş küçük sevgilisi Serdar Turan'ın ayrıldıkları konuşuluyor.

Çiftin, 2022 yazında başlayan aşklarının bittiği dedikodusu ayyuka çıkınca Tuba Ünsal'ı aradım. Ayrılık haberleri dedikodudan ibaretmiş, ayrılık falan yokmuş ve mutlu mesut aşkları devam ediyormuş. 'Bu dedikoduları kim, neden çıkarıyor anlamıyorum' dedi. Vallahi ben de anlamıyorum. Bu arada Ünsal'dan, geçen yıl çekilen ve İlker Aksum ile başrollerini paylaştığı 'Aşkın Ömrü' filminin vizyona gireceğini öğrendim. Yaklaşık bir yıldır seyirciyle buluşmayı bekleyen filmde aşka ne kadar ömür biçiliyor bilmiyorum ama Ünsal'ın, Turan ile olan aşkının ömrü çok uzun olacak gibi görünüyor. Dedikoducular bence başka bir çifti ayırmaya çalışsın!!!