Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Türkan Şoray, Filiz Akın ve Şahan Gökbakar Cumhuriyet Bayramı için Bayrak Astı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na sayılı günler kaldı... Bu yıl tüm Türkiye, Cumhuriyet'in 100. yılını kutlayacak. Yurt genelinde büyük bir coşku hakimken, hazırlıklar da sürüyor. Valilikler, belediyeler, kurumlar coşkulu bir milli bayrama hazırlanıyor. Sultan Türk bayrağını astı Ünlü isimler de bu süreçte sosyal medya hesaplarından paylaşımlar yapıyor. Bu isimlerden biri de Yeşilçam'ın Sultan'ı Türkan Şoray oldu. Şoray, evinin balkonuna Türk bayrağını astığı kareyi takipçileriyle paylaştı. "Cumhuriyet çok yaşa" Paylaşımına da, "Bayraklarımızı asalım. Cumhuriyet çok yaşa." notunu ekledi. Söz konusu kareye beğeni yağdı.

Yayın Tarihi: 26.10.2023 15:21
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Türkan Şoray, Filiz Akın ve Şahan Gökbakar Cumhuriyet Bayramı için Bayrak Astı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na sayılı günler kaldı...

Bu yıl tüm Türkiye, Cumhuriyet'in 100. yılını kutlayacak. Yurt genelinde büyük bir coşku hakimken, hazırlıklar da sürüyor. Valilikler, belediyeler, kurumlar coşkulu bir milli bayrama hazırlanıyor.

Sultan Türk bayrağını astı Ünlü isimler de bu süreçte sosyal medya hesaplarından paylaşımlar yapıyor. Bu isimlerden biri de Yeşilçam'ın Sultan'ı Türkan Şoray oldu. Şoray, evinin balkonuna Türk bayrağını astığı kareyi takipçileriyle paylaştı. "Cumhuriyet çok yaşa" Paylaşımına da, "Bayraklarımızı asalım. Cumhuriyet çok yaşa." notunu ekledi. Söz konusu kareye beğeni yağdı.

29 Ekim yaklaştıkça heyecan daha da artıyor. Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılı olması nedeniyle bu yıl daha da özel bir anlama sahip olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, pazar günü tüm yurtta, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde ve dış temsilciliklerimizde törenlerle kutlanacak. Ünlüler, evlerini şimdiden bayraklarla donatmaya başladı. O ünlülerden biri de Türkan Şoray, Filiz Akın ile Şahan Gökbakar... Türkan Şoray; "Bayraklarımızı asalım. Cumhuriyet, çok yaşa", Şahan Gökbakar; "Kutlamayanlara inat, biz bugünden astık bayrakları" dedi. Filiz Akın ise şunları söyledi: "Çevredeki herkes gibi biz de şimdiden heyecanla astık bayraklarımızı. Yaşasın Cumhuriyet, yaşasın Atatürk."