Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Tuğçe Özbudak'ın Estetik Operasyonlarıyla İlgili Açıklamaları

Ünlü oyuncu Tuğçe Özbudak, estetik operasyonları hakkında konuştu ve yaptığı değişiklikleri açıkladı. Özbudak, canlı yayında estetik yaptırmaya olan bakış açısını paylaştı ve sosyal medyada gündem oldu.

Yayın Tarihi: 17.10.2023 17:16
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Tuğçe Özbudak'ın Estetik Operasyonlarıyla İlgili Açıklamaları

Tuğçe Özbudak'ın Estetik Operasyonlarıyla İlgili Açıklamaları

Tuğçe Özbudak, başrollerini Oktay Kaynarca, Selin Demiratar, Mehmet Akif Alakurt ve Serenay Sarıkaya'nın paylaştığı Adanalı dizisindeki Pınar karakteriyle hafızalara kazındı. Ünlü oyuncu, son dönemlerde yaptırdığı estetiklerle sık sık magazin gündeminde yer aldı. Geçirdiği estetik operasyonlarıyla bambaşka birine dönüşen Özbudak, konuk olduğu bir canlı yayında değişimi hakkında konuştu.

2. Sayfa'ya konuk olan Özbudak, şu ifadeleri kullandı: 'Hiçbir şey yaptırmasaydım da değişecektim. Yaptırdıklarımı saklamıyorum zaten. Burnumu, dudağımı yaptırdım. Çeneme dolgu yaptırdım. Botoks yaptırdım. Ama ben bu estetikleri kaç yaşımda yaptırdım. Millet estetik yaptırmaya 15-16 yaşlarında başlıyor, kariyer planı gibi. Önce burunlarını sonra dudaklarını yaptırıyorlar'

Canlı yayında kendisine 'Bu kadar estetiğe gerek var mıydı?' sorusunu soran Özbudak, 'Burnuma aslında çok gerek yoktu. Ancak dudağım yoktu' dedi. Ünlü oyuncunun canlı yayına katılmasıyla son hali bir kez daha gündeme geldi. Sosyal medyada kısa sürede gündem olan Özbudak'la ilgili birçok yorum yapıldı.

İSYAN ETTİ! Oyuncu, Instagram'ın hikayeler bölümünden bir fotoğrafını yayınlayarak yazdığı yazıda, şu ifadelere yer vermişti: 'Yeni bir estetik yaptırmadım ama yine de siz bilirsiniz. Her 2-3 ayda bir 15 sene önceki halimle karşılaştırılmamı artık normal karşılar hale geldim. Zaten saklamıyorum yaptırdığım işlemleri ama her seferinde yeni bir şey yaptırmışım gibi yazılması komik. Ayrıca 15 sene önceki haliyle kim aynı kalabilir ki? Yeter'