Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Üç Kız Kardeş Yeni Bölümde Neler Olacak?

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Üç Kız Kardeş dün akşam yeni bölümüyle seyirci karşısına çıktı. İclal Aydın'ın aynı isimli eserinden uyarlanan Üç Kız Kardeş, yeni sezonunda dram dolu hikayesiyle herkesin yüreğine dokunmaya devam ediyor. Dizinin yeni bölümünde; Sevilay’ın söylediği adrese giden Kartal, Somer ve Türkan’ı birlikte gördü. Elindeki silahı Türkan'a doğrultan Kartal'a Somer engel oldu. Kartal, Türkan'ı sakinleştirmek için peşinden giden Türkan'a beklenmedik bir teklifte bulundu. Kartal'ın ofisine giden Sevilay, ona Türkan ile arasında yaşanan sorunlardan bahsederken beklenmedik bir gerçekle yüzleşti. Boşanma davası için avukat arayışına giren Türkan, barodaki avukatın Kormanlar tarafından seçildiğini bilmeden onunla el sıkıştı. Rüçhan’ın yaptığı plan sonucunda Defne’nin velayeti babası Somer’e verildi.

Yayın Tarihi: 01.11.2023 17:11
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Üç Kız Kardeş Yeni Bölümde Neler Olacak?

Üç Kız Kardeş Dizisinin Yeni Bölümünde Neler Olacak?

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Üç Kız Kardeş dün akşam yeni bölümüyle seyirci karşısına çıktı. İclal Aydın'ın aynı isimli eserinden uyarlanan Üç Kız Kardeş, yeni sezonunda dram dolu hikayesiyle herkesin yüreğine dokunmaya devam ediyor.

Dizinin yeni bölümünde; Sevilay’ın söylediği adrese giden Kartal, Somer ve Türkan’ı birlikte gördü. Elindeki silahı Türkan'a doğrultan Kartal'a Somer engel oldu. Kartal, Türkan'ı sakinleştirmek için peşinden giden Türkan'a beklenmedik bir teklifte bulundu.

Kartal'ın ofisine giden Sevilay, ona Türkan ile arasında yaşanan sorunlardan bahsederken beklenmedik bir gerçekle yüzleşti. Boşanma davası için avukat arayışına giren Türkan, barodaki avukatın Kormanlar tarafından seçildiğini bilmeden onunla el sıkıştı. Rüçhan’ın yaptığı plan sonucunda Defne’nin velayeti babası Somer’e verildi.