Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Ünlü Komedyen Yasemin Sakallıoğlu ve Eşi Burak Yırtar Gazetecilerle Konuştu

Ünlü komedyen Yasemin Sakallıoğlu ve eşi Burak Yırtar, gazetecilerle konuşarak evde yemek yapma, komedyenlik ve bebek düşünceleri hakkında açıklamalarda bulundu. Ayrıca, Kolpaçino serisinin 4. filmi için yeni bir sürpriz isim kadroya dahil oldu.

Yayın Tarihi: 18.10.2023 15:34
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Ünlü Komedyen Yasemin Sakallıoğlu ve Eşi Burak Yırtar Gazetecilerle Konuştu

Ünlü komedyen Yasemin Sakallıoğlu, önceki gece 2021 yılında hayatını birleştirdiği eşi Burak Yırtar ile Etiler'de bir mekandan çıkarken objektiflere takıldı.

Ayaküstü gazetecilerle konuşan çift, Gece gece canımız yemek çekti ve geldik dedi. Evde yemekleri eşi Burak Yırtar'ın yaptığını ve söyleyen Sakallıoğlu, şöyle konuştu: Alıntı Metni BİZİM SİHRİMİZ BU BENCE Sakallıoğlu muhabirlerin, Başka insanlara iyi gelmeniz ve onları güldürmeniz nasıl bir duygu? sorusuna, Komedyenler önce kendileri mutlu olsun diye komedyen oluyorlar, o mutluluğu aradıkları için... Bizim sihrimiz bu bence diyerek cevap verdi. Komedyenliğin zor meslek olduğunu söyleyen ünlü isim, Dilin kemiği yok, sahnede bazı şakalardan 'Beni linçlerler şimdi' korkusuyla çok vazgeçtiğim oluyor ama sosyal medya biraz daha avantajlı 40 kere izliyorum paylaşmadan önce sıkıntı yaşamamak için dedi ve ekledi: Alıntı Metni BANA ŞAKA YAPACAK KONU KALMADI! O konuya girme, bu konuya girme bana şaka yapacak konu kalmadı. Ben de dostluk baki kalsın bari dedim ve yapmadım. Bebek düşünüyor musunuz? sorusuna da yanıt veren Yasemin Sakallıoğlu, İstiyoruz, düşünüyoruz ama düşünerek de olmuyor. Çok yoğunuz ve bebek geldiğinde ona vakit ayırmak istiyoruz diyerek bebek fikrine şu anlık soğuk baktıklarını söyledi.

Kolpaçino Serisi Yeni Filmle Devam Ediyor

İlk kez 2009'da vizyona giren Kolpaçino, 4. filmi ile izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı kadro konusunda seyirci ikiye bölünmüştü. Şimdi ise kadroya dahil olan yeni sürpriz isim belli oldu. Detaylar ????