Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Ünlü Model Tülin Şahin Dünya Modacılarını Sıraya Soktu

Ünlü model Tülin Şahin, Kopenhag Moda Haftası'nda dünya modacılarını sıraya soktu. Danimarka'da geçirdiği yaz tatilinde ünlü markalar ve tasarımcılar tarafından podyuma çıkmak için teklifler aldı. Hollandalı tasarımcı Tess Van Zallinge'nin defilesinde yer alacak olan Şahin, ilham veren bir model olarak nitelendirildi.

Yayın Tarihi: 02.08.2023 16:32
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Ünlü Model Tülin Şahin Dünya Modacılarını Sıraya Soktu

Ünlü model Tülin Şahin dünya modacılarını sıraya soktu

Ünlü markalar ve tasarımcılar Kopenhag Moda Haftası'nda Tülin Şahin ile çalışmak için yarışa girdi. Tülin Şahin yaz tatilini geçirmek için doğup büyüdüğü Danimarka'ya gitti.Ülkenin ünlü markaları ve tasarımcıları da yaklaşan Kopenhag Moda Haftası'nda kıdemli mankeni podyuma çıkarmak için yarışa girdi.Tülin Şahin, Hollandalı genç tasarımcı Tess Van Zallinge'nin defilesinde yürümeye karar verdi.

'İham Veren Bir Süper Model'

Zallinge, Tülin için 'İlham veren bir süper model' yorumunu yaptı. Tülin Şahin geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda ilginç itiraflarda bulunmuştu. 'Aslında çok sık taşınan biri değilim' diyen Tülin Şahin, 16 yıl boyunca Suadiye'de dubleks, bahçeli bir evde oturduktan sonra Kanlıca'da bir yalı dairesine taşındığını ancak sağlık sorunu nedeniyle buradan da ayrıldığını açıklamıştı.

Moda Haftasında Yer Alacak Markalar Tülin Şahin'e Teklif Sundu

Tülin Şahin, yaz tatilini doğup, büyüdüğü Danimarka'da ailesinin yanında geçiriyor. Dünyaca ünlü modelin, ülkede olduğunu sosyal medyada gören Danimarka'nın ünlü markaları ve tasarımcıları da yaklaşan Kopenhag Moda Haftası sebebiyle Tülin Şahin'i podyuma çıkarmak için sıraya girdi. Moda haftasında yer alacak markalar, Şahin'e defilelerinde yer alması için Danimarka'da bağlı bulunduğu ajans üzerinden teklifler sundu.

Tess Van Zallinge'nin Defilesinde Yürüyecek

Tülin Şahin, otoriteler tarafından Avrupa'nın en 'cool' moda haftalarından biri olarak değerlendirilen Kopenhag Moda Haftası'nın açılışını yapacak olan Hollandalı genç tasarımcı Tess Van Zallinge'nin defilesinde yürüyecek. Zallinge, 'Tülin Şahin gibi bir top modelin defilemizde yer alması onur verici... O ilham veren bir süper model' diyerek, Şahin'e övgüler yağdırdı. Şahin'in defilede yer alacağını bildiren komite üyeleri, 'Tülin bizim için çok değerli. Burada doğup, büyümüş bir Türk... Her iki ülkenin de çok güzel değerlerini taşıyor. Mesleği ile iki ülkeyi de gururlandırıyor' dedi.