Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Ünlü Şarkıcı Kapadokya'da Evlenme Teklifi Aldı!

Bu Benim Öyküm adlı şarkısıyla büyük bir çıkış yakalayan ünlü şarkıcı Tuğçe Kandemir, Kapadokya'da evlenme teklifi aldı. Kandemir, o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Yayın Tarihi: 11.09.2023 16:33
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Ünlü Şarkıcı Kapadokya'da Evlenme Teklifi Aldı!

Ünlü Şarkıcı Kapadokya'da Evlenme Teklifi Aldı!

Bu Benim Öyküm adlı şarkısıyla büyük bir çıkış yakalayan ünlü şarkıcı Tuğçe Kandemir, Kapadokya'da evlenme teklifi aldı. Kandemir, o anları sosyal medya hesabından paylaştı. İşte ayrıntılar....

Bir dönem Diyarbakırlı bir gence aşık olan Tuğçe Kandemir, sevdiği kişinin onu terk etmessinin ardından "Bu Benim Öyküm" adlı şarkıyı yazmış ve kısa sürede adını geniş bir kitleye duyurmuştu. Ünlü şarkıcı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Kapadokya'da balonların altında evlenme teklifini aldığını duyurdu.

Tuğçe Kandemir, Kapadokya'da balonların altında aldığı evlenme teklifini sosyal medya hesabından paylaşarak hayranlarına duyurdu. Kandemir, yaptığı paylaşıma 'I said yes çocuklar' notunu ekledi.

Tuğçe Kandemir Kapadokya'da balonların altında aldığı evlenme teklifini sosyal medya hesabından şöyle duyurdu: 'Said yes çocuklar' Bu gönderiyi Instagram'da gör Tugˆc¸e Kandemir (@tugcekndemr)'in paylaştığı bir gönderi