Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Uzaylı Fosili ve Krater Olayı

Meksika parlamentosunda 'Uzaylı fosili' denilerek 3 saatlik canlı yayında dünyaya duyurulan gelişme uluslararası basında infial yarattı. İrlanda'da ise Dublin'deki Portmarnock sahilinde gizemli bir çukurun ortaya çıktığı ve içinde göktaşı olduğundan emin olduğunu söylediği bir kaya bulundu.

Yayın Tarihi: 16.09.2023 14:08
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Uzaylı Fosili ve Krater Olayı

Meksika Parlamentosunda 'Uzaylı Fosili' Skandalı

Meksika parlamentosunda 'Uzaylı fosili' denilerek 3 saatlik canlı yayında dünyaya duyurulan gelişme uluslararası basında infial yarattı. Birçok kişi bu görüntülerin sahte olduğunu öne sürdü. Söz konusu konu fosillerin ise 1000 yaşında olduğu kaydedildi. Dün akşam saatlerinde NASA'nın düzenlediği basın toplantısında BBC Muhabiri Sam Cabra uzaylı cesetlerine ait bir soruyu yetkililere sordu. BBC'nin sorusuna yanıt veren NASA çalışanı Dr. David Spergel Bu örnekleri bilim insanlarının incelemesine izin verirlerse ne olduklarını anlayabiliriz ifadelerini kullandı.

İrlanda'da Krater Olayı

Geçtiğimiz günlerde, birçok medya kuruluşu Dublin’deki Portmarnock sahilinde gizemli bir çukurun ortaya çıktığını bildirdi. Edinilen bilgiye göre bu “krater”, yerel sakin Dave Kennedy tarafından köpeğini gezdirirken bulunmuştu ve çukurun içinde göktaşı olduğundan emin olduğunu söylediği bir kaya vardı. Kayayı bulan Dave Kennedy, Virgin Media News ile yaptığı röportajda “Baktığımda ve ne kadar düzgün şekilli olduğunu –patlama krateri – gördüğümde, baktığım şeyin bir çarpma alanı olduğunu hemen anladım. Buradan da anlayabileceğiniz gibi, bu tarafta bir yanık izi var, yani bu, aşağıya indiği açıda olmalı. Ağır bir şey, bileşiminden emin değilim ama kesinlikle öğrenmemiz gerekecek” dedi.