Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Wilma Elles: Kilo Verme Süreci ve Yaşam Felsefesi

Wilma Elles, hamilelik döneminde aldığı kiloları uzman desteğiyle vererek kilo verme sürecini anlattı. Spor yapamadığı için diyet yaparak kilo veren Elles, yaşam felsefesini paylaştı.

Yayın Tarihi: 24.10.2023 16:37
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Wilma Elles: Kilo Verme Süreci ve Yaşam Felsefesi

Wilma Elles: Kilo Verme Süreci ve Yaşam Felsefesi

Wilma Elles, 16 Aralık 2022 Avukat Mehmet Şah Çelik ile evlenmişti. Milat ve Melodi isimlerinde ikizleri olan 37 yaşındaki Elles, 5 Ekim’de üçüncü kez anne oldu. Bir kızı daha olan Elles, hamilelik döneminde 18 kilo aldı. Aldığı kilolardan uzman desteğiyle kurtulduğunu belirtti. Wilma Elles, yaşam koçunun yönlendirmesiyle yaklaşık 3 haftada fazla kilolarından kurtuldu. Doğumdan sonra 10 kilo veren 3 çocuk annesi Wilma Elles, spor yapamadığını bu nedenle diyet yaparak kilo verdiğini söyledi. Kilo verme süreci hakkında bilgi veren hem anne hem de oyuncu Wilma Elles, “ Hem anneliği hem de çalışmayı bir arada yapıyorum. yaşım koçumla birlikte yürüyüşe çıktık. Ben kilo vermek için ne yapabilirim dedim. Doğumda 18 kilo almıştım. Milat ve Melodi’de 30 kilo almıştım. Şimdi 10 kilo gitti. 8 kilo kaldı. Biz sporla yapmıyoruz. Spor hala yasak. Daha çok böyle niyetle, frekanslarla, şükretmeyle biz bunu yapacağız. Destek aldığım kişi 4 çocuk annesi. Ama nasıl güzel. Çok güzel bir yüzü var. Zaten çocuklar da enerji veriyor. Ben tabii ki özgür bir insanım. Ben başka insanlardan çok fazla şey öğrenebileceğimi düşünüyorum. Bunun için mesela nasıl vücudumuza bakım yapıyorsak, diş fırçalıyorsak aynı şekilde ruhumuzu da beslemeliyiz. Kitap okumak, bilgi sahibi akıllı insanlarla sohbet etmek her zaman bizi bir ileriye götürüyor. Şimdi bir tane iş fikri var” şeklinde konuştu.

Wilma Elles'in Kariyeri

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Kanal D'nin fenomen dizisi 'Öyle Bir Geçer Zaman ki'de hayat verdiği 'Caroline' karakteriyle büyük bir çıkış yakalayan Wilma Elles, Aralık 2022'de Avukat Mehmet Şah Çelik ile evlenmişti. Arif Kerem Göğüş ile 2019 yılında biten evliliğinden Milat ve Melodi isimli ikizleri olan oyuncu, 5 Ekim’de üçüncü kez anne olma mutluluğunu yaşadı. Bir kızı daha olan Elles, hamilelik döneminde 18 kilo aldı. Aldığı kilolardan uzman desteğiyle kurtulduğunu söyledi. Wilma Elles, yaşam koçunun yönlendirmesiyle yaklaşık 3 haftada fazla kilolarından kurtuldu. Doğumdan sonra 10 kilo veren 3 çocuk annesi Wilma Elles, spor yapamadığını bu nedenle diyet yaparak kilo verdiğini açıkladı. Kilo verme süreci hakkında bilgi veren hem anne hem de oyuncu Wilma Elles, “Yaşam koçumla birlikte yürüyüşe çıktık. Ben kilo vermek için ne yapabilirim dedim. Doğumda 18 kilo almıştım. Milat ve Melodi’de 30 kilo almıştım. Şimdi 10 kilo gitti. 8 kilo kaldı. Biz sporla yapmıyoruz. Spor hala yasak. Daha çok niyetle, frekanslarla, şükretmeyle bunu yapacağız. Nasıl vücudumuza bakım yapıyorsak, diş fırçalıyorsak aynı şekilde ruhumuzu da beslemeliyiz. Kitap okumak, bilgi sahibi akıllı insanlarla sohbet etmek her zaman bizi ileriye götürüyor” dedi.