Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Yalı Çapkını Dizisi Yeni Bölümleriyle Devam Ediyor

Yalı Çapkını dizisi, Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor gibi başarılı oyuncularıyla seyircilerin ilgisini çekiyor. İkinci sezonuyla devam eden dizi, her Cuma akşamı yeni bölümleriyle ekrana geliyor. Geçtiğimiz hafta milli yas nedeniyle yayınlanmayan yeni bölümler bu hafta Perşembe ve Cuma günleri ekrana gelecek.

Yayın Tarihi: 25.10.2023 16:42
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Yalı Çapkını Dizisi Yeni Bölümleriyle Devam Ediyor

Yalı Çapkını Dizisi Hakkında

Star TV'nin dikkat çeken dizisi Yalı Çapkını, Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor gibi başarılı oyuncularıyla seyircilerin ilgisini çekiyor. İkinci sezonuyla devam eden dizi, her Cuma akşamı yeni bölümleriyle ekrana geliyor. Geçtiğimiz hafta milli yas nedeniyle yayınlanmayan yeni bölümler bu hafta Perşembe ve Cuma günleri ekrana gelecek.

Yalı Çapkını'nın Konusu ve Oyuncu Kadrosu

Yalı Çapkını, gerçek bir hayat hikayesine dayanan bir dizidir. İsrail'in Gazze'ye düzenlediği hastane saldırısı sonrasında ilan edilen milli yas kapsamında yayınlanmayan dizi, dram ve romantik türde bir yapım olarak izleyicilerin beğenisini kazanmıştır. Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Emre Altuğ, Diren Polatoğulları, Beril Pozam gibi başarılı oyuncuları bir araya getiren dizi, sırların ve gerçeklerin ortaya çıktığı bir hikayeyi anlatmaktadır.

Yalı Çapkını Yeni Bölümlerde Neler Olacak?

Yalı Çapkını'nın yeni bölümlerinde pek çok sır ve gerçek ortaya çıkacak. Hizmetçi Sultan'ın oğlu iddiasıyla ilgili yaşanan olaylar, Orhan'ın sırlarının açığa çıkması gibi önemli gelişmeler seyircileri heyecanlandırmaktadır. Ayrıca, dizinin ikinci sezonunda çıkarılan oyuncuların teker teker geri dönmesi de dikkat çekmektedir. Pelin karakterine hayat veren Buçe Buse Kahraman ve annesi Zerrin rolüne hayat veren Toprak Sağlam'ın diziye geri dönmesiyle ilgili olarak ise meraklı bekleyiş sürmektedir.