Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Yalı Çapkını'nın Pelin'i aşka geldi: Gizemli sevgilisiyle pozunu paylaştı!

Yalı Çapkını dizisinde Ferit'in eski sevgilisi Pelin karakterini canlandıran Buçe Buse Kahraman sosyal medya hesabından sevgilisiyle pozunu paylaştı. Ünlü ismin aşk yaşadığı kişinin kim olduğu merak konusu oldu.

Yayın Tarihi: 03.11.2023 16:39
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Yalı Çapkını'nın Pelin'i aşka geldi: Gizemli sevgilisiyle pozunu paylaştı!

Yalı Çapkını dizisinde Ferit'in eski sevgilisi Pelin karakterini canlandıran Buçe Buse Kahraman sosyal medya hesabından sevgilisiyle pozunu paylaştı.

Ünlü ismin aşk yaşadığı kişinin kim olduğu merak konusu oldu. Yalı Çapkını'nda Pelin karakterini canlandıran genç oyuncu Buçe Buse Kahraman kariyerinin yanında özel hayatıyla da gündem oluyor. Canlandırdığı karakter sebebiyle sık sık olumsuz yorumlar alan Buçe Buse Kahraman son olarak sosyal medya hesabından sevgilisiyle pozunu yayınladı.

Geçtiğimiz aylarda ilişkisinin olduğunu verdiği bir pozla açıklayan ünlü isim sevgilisini gizemli tutmuş ve yüzünü göstermemişti. Buçe Buse Kahraman'dan sevgilisiyle yeni poz geldi. Asansörde sevgilisi ile pozunu yayınlayan Buçe Buse Kahraman kısa sürede gündem oldu. Sevgilisinin yüzünü yine tamamen göstermeyen Kahraman, paylaşımında etiket yapmayı da tercih etmedi. İşte Buçe Buse Kahraman ve sevgilisinin son pozu...

Başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in paylaştığı Yalı Çapkını dizisinde hayat verdiği Pelin karakteriyle tartışmalara neden olan güzel oyuncu yeni sezonda dizinin kadrosundan ayrılmıştı.

Kısa süre sonra hayat verdiği Pelin karakteri hamile olarak diziye geri dönen Buçe Buse Kahraman'ın dönüşü sosyal medyayı salladı. Geçtiğimiz aylarda sevgilisi ile poz veren ünlü isim sevgilisini gizemli tutmuş ve yüzünü göstermemişti. Buçe Buse Kahraman'ın sevgilisinin kim olduğu merak edilirken yeni poz geldi. Asansörde sevgilisi ile selfie yapan Buçe Buse Kahraman'ın bu paylaşımı sosyal medyada kısa sürede gündem oldu. Sevgilisinin yüzünü yine tamamen göstermeyen Kahraman, paylaşımında etiket yapmadı.