Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Yapay zeka ayrılık acısını unutturacak

Her duyduğumuz gelişmede yapay zeka nereye gidiyor diye endişelenirken, yeni haberlerde aşk acısını unutturacağı aktarıldı! Peki nasıl? İşte yapay zeka ile eski sevgilileri bir çırpıda yok edecek o şaşırtıcı gelişme...

Yayın Tarihi: 06.05.2024 12:45
Güncelleme Tarihi: 06.05.2024 12:45

Yapay zeka ayrılık acısını unutturacak

Yapay zeka üzerinden yapılan araştırmalar ve çalışmalar ile ayrılık acısına son! Yapay zeka ayrılık sonrası eski sevgiliyi bir çırpıda silecek bir çalışma geliştirdi… 

Yapay zekanın son zamanlarda gerçekleştirdiği ilerleme son derece şaşırtıcı bir hal aldı. Akıl almaz deneyimleri de beraberinde getiren yapay zeka, Y ve Z kuşağı üzerinde yapılan araştırmaların sonuçlarına göre yeni bir özellik geliştirdi. Yalnız yaşayan kadınlarında yapılan bir çalışmada, yüzde 62’sinin eski sevgilisini fotoğrafta görtmek istemediği ortaya çıktı. Bunun üzerine de hem ücretsiz hem de çevrimiçi kullanıma açık olan Ex-Terminator isimli bir yapay zeka geliştirildi. Söz konusu yapay zekanın ise eski sevgilileri bir çırpıda sildiği aktarıldı! 

yapay zeka

Yapay zekayı geliştirmek için son dönemlerde yapılan çalışmalar çılgın bir noktaya ulaştı! Y ve Z kuşağı üzerinde çeşitli araştırmalar yapan OkCupid, 185 bin katılımcı ile yapılan araştırmada, kadınların yüzde 62’sinin eski sevgililerini fotoğraflarda görmek istemediği sonucuna vardı. Geliştirilen yapay zeka modeliyle birlikte eski sevgilileri fotoğraflardan bir çırpıda silmenin önü açıldı! 

Ücretsiz kullanım sunulacak! 

Ex-Terminator olarak isimlendirilen yapar zeka aracı, ücretsiz ve çevrimiçi olarak kullanılabilecek. Sihirli fırça teknolojisi sunan araç, bu sayede hızla eski sevgilinizi fotoğraflardan silebilecek. Ayrıldıktan sonra yas tutma sürecinin kolaylaştırmayı ve hızlandırmayı amaçlayan yapay zeka aracı, değerli anılardan bir çırpıda uzaklaşmayı vadediyor.