Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Yasmin Erbil'in Cesur Pozları Sosyal Medyayı Salladı

Ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil ile usta oyuncu Nergis Kumbasar’ın kızları Yasmin Erbil, sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı son pozlar ile olay yarattı. Ünlü ismin süper minisi ile çektiği cesur pozlar takipçilerinden büyük beğeni aldı.

Yayın Tarihi: 24.10.2023 18:00
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Yasmin Erbil'in Cesur Pozları Sosyal Medyayı Salladı

Yasmin Erbil'in süper minisi yürek titretti! Yiğit Poyraz'ın ağzının suları aktı... O yorum dikkatlerden kaçmadı

1989 yılında oyuncu Nergis Kumbasar ile nikah masasına oturan Mehmet Ali Erbil’in biricik kızı Yasmin Erbil, 1995 yılında dünyaya geldi. Şimdi 27 yaşında gelen Yasmin Erbil, sosyal medya pozlarıyla gündemden düşmüyor. Annesi ve babası gibi oyuncu olan Yasmin Erbil, bir dönem Yasak Elma dizisiyle izleyici karşısına çıkmıştı. Dizide canlandırdığı Canan karakteriyle gönüllerde taht kurmuştu. Ancak sadece oyunculuğuyla değil, cesur tarzı ve pozlarıyla da sık sık adından söz ettiriyor. Mini elbisesiyle nefes kesti! Survivor yarışmacısı Poyraz Yiğit ile aşk yaşayan Yasmin Erbil, sosyal medya pozlarına bir yenisini daha ekledi. Mini elbisesiyle verdiği cesur pozlar, takipçilerinin beğenisini kazandı. İşte o kareler...

Yasmin Erbil'in süper minisi yürek titretti!

Yiğit Poyraz'ın ağzının suları aktı... O yorum dikkatlerden kaçmadı Mehmet Ali Erbil’in fenomen kızı Yasmin Erbil, sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı son pozlar ile olay yarattı. Ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil ile usta oyuncu Nergis Kumbasar’ın kızları Yasmin Erbil, son dönemlerde hem magazin basınının hem de sosyal medya kullanıcılarının en çok konuştukları isimler arasında yer almaya devam ediyor. Anne ve babasının izinden giderek oyunculuk performansları ile dikkatleri üzerine çeken ancak uzunca bir süredir yeni bir projede yer almadığı için oyunculuk yapmaktan vazgeçtiği tahmin edilen Erbil, ayrıca sosyal medya paylaşımları ile de adından söz ettiriyor. Ünlü anne babanın çocuğu olduğu için küçük yaşlarından itibaren kameralara alışık olan Yasmin Erbil, son dönemlerde iddialı sosyal medya paylaşımları ile olay yaratıyor. Yaz mevsimi boyunca bikinili paylaşımları ile Instagram’a damgasını vuran Erbil, ayrıca sevgilisi Yiğit Poyraz ile yaptığı samimi paylaşımlar ile de sosyal medya kullanıcılarının dikkatlerini çekti. Bir süredir Poyraz ile mutlu bir beraberliği olan Erbil, son olarak süper minisi ile verdiği pozları paylaştı. Erbil’in o pozlarına sevgilisi de kayıtsız kalamadı. SÜPER MİNİSİ İLE OLAY YARATTISosyal medya hesabını aktif olarak kullanan hatta uzun süredir farklı bir platformda boy göstermediği için sosyal medya fenomeni olarak anılmaya başlanan Yasmin Erbil, son olarak süper minisi ile çektirdiği pozlarını paylaştı. Uzun sarı saçları, geçmişe götüren ayakkabıları ve tam kalçasının altında biten elbisesi ile dikkatleri üzerine çeken Erbil, kusursuz fiziği ile de adından söz ettirdi. Erbil’in o paylaşımına kısa süre içerisinde binlerce beğeni geldi. Ünlü ismin gönderisinin altına yorum kısıtlaması getirdiği de dikkatlerden kaçmadı. SEVGİLİSİ KAYITSIZ KALAMADISevgilisi Yasmin Erbil’in iddialı pozlarına kayıtsız kalamayan Yiğit Poyraz, o gönderinin altına salya akıtan bir emojiyi yorum olarak bıraktı. İkili daha sonra ise hesaplarının hikayeler kısmından birbirleri ile verdikleri pozları yayınladı.