Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

YÖREX Fuarında İbrahim Erkal'ın Bağlamasına İlgi Yoğun

Antalya Ticaret Borsası tarafından düzenlenen YÖREX Fuarı, ANFAŞ fuar alanında ziyaretçilerini ağırlıyor. İbrahim Erkal'ın kullandığı bağlama, fuarda sergileniyor ancak henüz alıcı çıkmadı. Fuar alanında ayrıca yöresel ürünler ve el yapımı ürünler de sergileniyor.

Yayın Tarihi: 02.11.2023 18:17
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

YÖREX Fuarında İbrahim Erkal'ın Bağlamasına İlgi Yoğun

Antalya Ticaret Borsası'nın düzenlediği YÖREX Fuarı, ANFAŞ fuar alanında ziyaretçilerini ağırlıyor.

YÖREX Fuarı, Türkiye'nin dört bir yanından gelen oda, borsa ve firmaların yöresel ürünlerini sergilediği bir etkinlik olarak 12 yıldır düzenleniyor. Fuarda, Oltu Ticaret ve Sanayi Odası tarafından sergilenen İbrahim Erkal'ın kullandığı bağlama büyük ilgi çekti. Ancak, bağlamaya henüz alıcı çıkmadı.

Oltu Taşından Yapılan Bağlama ve Cami Sergilendi

Fuarda sergilenen ürünler arasında, Oltu taşından yapılan 2,5 yılda tamamlanan bağlama ve 3,5 yılda yapılan çift minareli cami de bulunuyor. İbrahim Erkal'ın vefatının ardından 6 yıldır korunan ve YÖREX için getirilen bağlama, 400 bin lira fiyatıyla satışa sunuldu. Oda başkanı Baki Karaca, ilginin yoğun olduğunu ancak fiyatı duyanların bakıp geçtiğini belirtti.

Fuarda Yöresel Ürünler ve El Yapımı Ürünler Sergileniyor

Fuar alanında ayrıca el yapımı ürünler, takılar, yöresel kıyafetler, kuruyemişler ve yöresel oyunlar da sergileniyor. Ziyaretçiler, fuarda Türkiye'nin çeşitli yörelerine ait ürünleri hem pazarlama hem de tanıtma fırsatı buluyor.