Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Zehra Güneş'in Güzelliği ve Reklam Yüzü Olmasıyla Gündemde

Milli voleybolcu Zehra Güneş, verdiği pozlar ve reklam yüzü olmasıyla gündemde. Kadın Voleybol Milli Takımı'nın yıldızlarından biri olan Zehra Güneş, güzelliği ile de dikkat çekiyor. Son olarak bir makyaj markasının yüzü olan Zehra Güneş, reklam çekimlerindeki haliyle göz kamaştırıyor.

Yayın Tarihi: 10.10.2023 07:06
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Zehra Güneş'in Güzelliği ve Reklam Yüzü Olmasıyla Gündemde

Zehra Güneş öyle pozlar verdi ki görenlerin nutku tutuldu

Milli voleybolcumuz Zehra Güneş, bu kez de verdiği pozlarla gündem oldu. Kadın Voleybol Milli Takımımız'ın yıldızlarından Zehra Güneş, salondaki başarısı kadar güzelliği ile dikkatleri çekmeye devam ediyor.

Milli Takım'ın yaz trafiğinin ardından takımı Vakıfbank'a dönen Zehra Güneş, bu kez de bir markanın reklam yüzü oldu.

Zehra Güneş'in marka için çekilen fotoğrafları büyük ilgi çekti.

Milli voleybolcu Zehra Güneş mini elbisesiyle görenleri büyüledi! Bu halini kimse bilmiyordu! Meğer…

Kadın Voleybol Takımı’nın yıldız isimlerinden biri olan Zehra Güneş, bu kez yer aldığı bir reklam filmiyle dikkat çekti. Bir makyaj markasının yüzü olan ünlü ismin güzelliği göz kamaştırdı. İşte ayrıntılar…

Son birkaç yıldır elde ettikleri zaferler ile Türkiye’nin en çok konuşulan milli takımı haline dönüşmeyi başarmış olan A Milli Kadın Voleybol Takımı, şimdilerde yeni zaferler için hazırlıklarını sürdürüyor. A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın sporcuları da bu zaferlerden sonra adeta ününe ün kattı. Şimdilerde her biri oldukça popüler olan A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncuları, sektörel iş birliklerini de artırdı. O isimlerden biri olan Zehra Güneş, yeni bir iş birliğine imza attı. A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın yıldız isimlerinden biri olan Zehra Güneş, sadece spor kariyeriyle değil, aynı zamanda iddialı sosyal medya paylaşımlarıyla da adından sıkça söz ettiren isimler arasına giriş yapmaya başladı. Sosyal medya paylaşımlarıyla çok konuşulan yıldız sporcu, A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın olduğu gibi Vakıfbank’ın da gözde sporcularından biri olarak dikkat çeker hale geldi. Son olarak bir reklam anlaşmasına imza atan Zehra Güneş’in reklam çekimlerindeki hali adeta göz kamaştırdı. İşte Zehra Güneş’in o halleri…

ZEHRA GÜNEŞ, YENİ REKLAM ANLAŞMASI YAPTI

Daha önce, “Genel olarak bu yaz kariyerim boyunca unutamayacağım bir yaz olacak. Maç ya da turnuva olarak kesinlikle ayıramam. Herkesin de dediği gibi rüya gibi bir yazdı” diyerek, A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın başarılarının kendisinde yarattığı etkileri anlatmış olan Zehra Güneş, bu kez bir makyaj markasının yüzü olarak kamera karşısına geçti. Yeni reklam anlaşması için birbirinden iddialı pozlar veren Zehra Güneş, özellikle reklam kombini ile dikkat çekti.

ZEHRA GÜNEŞ, PARILTILI ELBİSEYLE POZ VERDİ

Milletler Ligi kupasını kaldırdıktan sonra, Avrupa Şampiyonu olan, hemen ardından ise, namağlup olimpiyat vizesi almayı başaran A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın başarıları devam ederken; takımın gözde ismi Zehra Güneş, reklam yüzü olduğu marka için çeşitli pozlar verdi. Parlak mini bir dekolteli elbise ile kamera karşısına geçen Zehra Güneş’in o halleri, sosyal medyada yankı uyandırdı. Ünlü ismin spor olmayan bir tarzda giyinmesi ise, sosyal medya kullanıcılarını etkiledi.