Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Zeka Oyunu: Farklı Kediyi Bulabilir Misin?

Bu makalede, zeka oyunlarına örnek olarak farklı kediyi ve farklı emojiyi bulma oyunları verilmiştir. Zeka oyunlarının bilişsel yetenekleri geliştirdiği ve zekayı keskinleştirdiği vurgulanmıştır.

Yayın Tarihi: 01.11.2023 16:47
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Zeka Oyunu: Farklı Kediyi Bulabilir Misin?

Resimdeki Farklı Kediyi Bulabilir Misin?

Bu zeka oyunu resimli bulmacada, birbirine benzeyen kedilerden oluşan bir grup görebilirsiniz. Bu kedilerin hepsinin gözleri, burnu, ağzı, vücudu ve tüy rengi aynıdır, ancak biri hariç. Diğer kedilerden farklı bir kedi vardır. Onu bulabildin mi?

Her zamanki gibi, bu zeka oyunu için belirlenmiş bir zaman sınırımız var. Tek kediyi bulmak için 9 saniyeniz var. Git ve hazırlan, çünkü meydan okuma başlamak üzere. Zamanın şimdi başlıyor. Her şey gönlünce olsun. Unutma, 9 saniye ve daha fazlası yok.

FARKLI KEDİYİ TESPİT ETTİN Mİ?

Zeka oyunları, bilişsel yetenekleri ve mantıksal muhakeme becerilerini geliştirdiği bilimsel olarak kanıtlanmış mükemmel bir ruh hali yükselticidir. Kısacası zeka oyunları sizi daha akıllı ve keskin yapar. Bu nedenle, bunları günlük olarak çözdüğünüzden emin olun.

Resimdeki farklı kediyi bulmanın en iyi yolu, görüntüye çok dikkat etmek ve gözünüze çarpan farklılıkları belirlemektir. Farklı kediyi tespit etmek zor olabilir ve sizin resme son derece dikkatli bakmanız gerekebilir.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Zaman doldu. Farklı olan kediyi ayırt edebildiniz mi? Bazılarınız garip kediyi kolayca bulmuş olabilir. Bazılarınız kediyi bu kadar kolay bulamamış olabilir. Bu zeka bulmacasının çözümü aşağıda verilmiştir.

Bu zeka oyunu resimli bulmacada, farklı olan tek kediyi 9 saniyede bulmanız gerekiyordu. Bu zeka bulmacasını çözemediyseniz ve verilen saniyeler içinde farklı olanı göremediyseniz, aşağıdaki resmi kontrol edin.

Cevap: Tüm kedilerin kuyruğunda üç çizgi vardır. Ancak bu farklı kedinin sadece iki tane var.

Zeka Oyunu: Farklı Emojiyi Bulabilir Misin?

Optik illüzyonlu bi zeka testi ile daha karşınızdayız. Bu gibi testlerde amaç farklı olan nesneyi en kısa sürede ayırt etmektir. Görsel zekanızı ve bilişsel yeteneklerinizi ölçen bu testte farklı emojiyi ayırt edebilmek için dahi olmak gerekiyor. bir dahi bu testi saniyeler içerisinde çözüyor. yukarıdaki görselde yan yana dizilmiş emojiler görüyoruz. İçlerinden biri diğerlerinden farklı olarak gülümsüyor.

Sizlerden istenen bu görselde gülümseyen emojiyi 9 saniyelik süre içerisinde bulmanız. Ancak bu düşündüğünüzden çok daha zor olacak. Yalnızca bir dahi farklı emojiyi 9 saniye içerisinde görüyor.

Resimdeki farklı emojiyi bulmak adına kendine güvenenler için süre şimdi başlıyor. Peki siz ilk bakışta resimdeki farklı emojiyi görebildiniz mi?

Farklı emojiyi 9 saniyede bulamayanlar için doğru yanıt haberimizin sonraki sayfasında...

Farklı emojiyi 9 saniye içerisinde bulanları tebrik ederiz. Sizler görsel zekanızı ve bilişsel yeteneklerinizi bir kez daha kanıtlamış oldunuz. Eğer resimdeki farklı emojiyi 9 saniyede bulmayı başaramadıysanız üzülmenize hiç gerek yok.

İşte farklı emoji testinin doğru yanıtı: