Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Zuhal Olcay, Beats By Girlz Türkiye Festivali'nde Duygu Dolu Anlar Yaşattı

Zuhal Olcay, Beats By Girlz Türkiye Festivali'nde serin havaya rağmen kendisini dinlemeye gelen seyircisine hazırladığı repertuarı ile müzik ziyafeti yaşattı. Gazze'de yaşanan insanlık dramı için gözyaşları içinde yorum yapan sanatçı, "Bu dünyada insanlar acı çekiyor, çocuklar acı çekiyor, hayvanlar acı çekiyor. Onları düşündüm şarkılarımı söylerken, çok daha fazla duygulandım. Elimden bir şey gelmiyor, önlerinde saygıyla eğiliyorum" dedi.

Yayın Tarihi: 02.11.2023 18:29
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Zuhal Olcay, Beats By Girlz Türkiye Festivali'nde Duygu Dolu Anlar Yaşattı

Zuhal Olcay, Beats By Girlz Türkiye Festivali'nde Duygu Dolu Anlar Yaşattı

Zuhal Olcay, önceki gün Beats By Girlz Türkiye Festivali'nde serin havaya rağmen kendisini dinlemeye gelen seyircisine hazırladığı repertuarı ile müzik ziyafeti yaşattı. Gazze'de yaşanan insanlık dramı için gözyaşları içinde yorum yapan sanatçı, "Bu dünyada insanlar acı çekiyor, çocuklar acı çekiyor, hayvanlar acı çekiyor. Onları düşündüm şarkılarımı söylerken, çok daha fazla duygulandım. Elimden bir şey gelmiyor, önlerinde saygıyla eğiliyorum" dedi.

Beats By Girlz Türkiye Festivali'nde Duygu Dolu Anlar

Zuhal Olcay, Müze Gazhane'de gerçekleşen Beats By Girlz Türkiye Festivali'nde hayranlarıyla bir araya geldi. İsrail ile Hamas arasında yaşanan ve Gazze'de binlerce sivilin hayatını kaybettiği çatışmalar hakkındaki duygu ve düşüncelerini dile getirdi. Duygularına hakim olamayan Zuhal Olcay, gözyaşlarına boğuldu. "Çocuklar acı çekiyor" diyen Zuhal Olcay, "Bu dünyada insanlar acı çekiyor, çocuklar acı çekiyor, hayvanlar acı çekiyor. Onları düşündüm şarkılarımı söylerken, çok daha fazla duygulandım. Elimden bir şey gelmiyor, önlerinde saygıyla eğiliyorum" ifadelerini kullandı, ardından da sahnede bulunduğu yerde eğilerek saygı duruşunda bulundu.