Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Adana Demirspor: Mücadelesiyle Alkış Alan Bir Ekip

Süper Lig'in güçlü ekiplerinden Adana Demirspor, mücadelesiyle alkış alıyor. Geçtiğimiz hafta Karagümrük'e kaybetmesine rağmen göze hoş gelen futboluyla dikkat çeken ekip, yıldız golcü Balotelli'nin durumunu açıkladı. Ayrıca, Cumhuriyet'in 100. yılı kutlamaları kapsamında Adana Demirsporlu futbolcuların sahada vals yapması da dikkat çekti.

Yayın Tarihi: 28.10.2023 21:41
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Adana Demirspor: Mücadelesiyle Alkış Alan Bir Ekip

Adana Demirspor: Mücadelesiyle Alkış Alan Bir Ekip

Süper Lig'in güçlü ekiplerinden Adana Demirspor, geçtiğimiz hafta Karagümrük'e kaybetmesine rağmen mücadelesiyle alkış alıyor. Kluivert yönetiminde, göze hoş gelen bir futbol oynayan ve taraftarlarının büyük bir desteğini alan Adana temsilcisinde, yıldız golcü Balotelli'nin de durumu açıklandı.

'FARKI AÇABİLİRDİK!'

Kasımpaşa'da Kemal Özdeş açık konuştu İyi gidişatını sürdürdü Bu sezon Konferans Ligi’nde gruplara kalmak üzereyken, kılpayı elenen Adana Demirspor, ligde ise geçen sezonki müthiş gidişatını sürdürdü. Mavi-Lacivertliler, geçtiğimiz hafta Fatih Karagümrük’e kaybetmesine rağmen geride kalan 9 hafta içerisinde 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgi ile 17 puan topladı, ligde 3. sırayı aldı.

‘Karagümrük’te lanet var’

Kluivert, geçen hafta kaybedilen Karagümrük mücadelesiyle ilgili olarak, ”Bu tarz maçlar sonrasında futbolcularla iletişim kurmanız gerekiyor, yakınlık göstermemiz gerekiyor. Ben de eski bir futbolcu olarak bunu biliyorum. Turnuva genelinde olabilir, zihinsel olarak hemen atlatmanız gerekiyor bu tarz tümsekleri. Ama bence stadyumla alakalı bir lanet var. Çünkü orada Ankaragücü maçı oynadık, bir beraberlik aldık. Sonrasında Karagümrük’e yenildik. Montella döneminde de o stat bize bir fayda getirmemiş, 4-0’lık bir mağlubiyet de var. O yüzden stada bağlamak istiyorum” dedi.

Balotelli'nin durumunu açıkladı

Mavi-Lacivertli ekibin bugünkü rakibi ise Konyaspor olacak. Zorlu mücadele öncesinde Mavi Şimşekler adına sevindirici bir gelişme yaşandı. Takımın tecrübeli golcüsü Mario Balotelli, dizindeki sorununu tamamen atlattı. Yani İtalyan santrfor, bir aksilik olmaması halinde Yeşil-Beyazlılar karşısında forma giyecek. Öte yandan teknik direktör Patrick Kluivert, kritik mücadele için yaptığı açıklamada, “Yaptıklarımızın farkındalığıyla sahaya çıkacağız, neler yapabileceğimizi de biliyoruz. 3 puan alarak en iyi şekilde galibiyetle kapatırız umarım. En iyi şekilde kendimizi hazırlamaya çalışıyoruz, her maçta olduğu gibi” dedi.

Yukatel Adana Demirsporlu 10 futbolcu, Cumhuriyet'in 100. yılı kutlamaları kapsamında sahada vals yaptı.

Kulübün sosyal medyasından paylaşılan görüntüde, Yusuf Erdoğan, Luis Nani, Tayfun Aydoğan, M'Baye Niang, Abdulsamet Burak, Edouard Michut, İsmail Çokçalış, Florent Shehu, Vedat Karakuş ve Deniz Eren Dönmezer'in Yeni Adana Stadı'na çıkarak damlarlarıyla vals yapması yer aldı.