Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Altay - Sakaryaspor Maçı Öncesi Bilgiler

Trendyol 1. Lig'de son sıraya demir atan Altay bugün evinde ezeli rakiplerinden Sakaryaspor'la kozlarını paylaşacak. Altay, geçen maçta görevine başlayan teknik direktör Bahloul Djilali ilk kez taraftarın karşısına çıkacak, cezası sona eren Ceyhun görev yapabilecek. Sakaryaspor ise topladığı 12 puanla haftaya 10. sırada giriyor. Altay ve Sakaryaspor arasında bugüne kadar oynanan 35 maçta Sakaryaspor 17 galibiyet alırken, Altay 12 galibiyet elde etti. Maçı Mersin bölgesinden Oğuzhan Aksu yönetecek.

Yayın Tarihi: 29.10.2023 18:13
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Altay - Sakaryaspor Maçı Öncesi Bilgiler

Altay - Sakaryaspor Maçı Öncesi Bilgiler

Trendyol 1. Lig'de son sıraya demir atan Altay bugün evinde ezeli rakiplerinden Sakaryaspor'la kozlarını paylaşacak. Alsancak Mustafa Denizli Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak maçta Oğuzhan Aksu düdük çalacak. 9 maçta sadece bir kez kazanan ve 5 puan alabilen siyah-beyazlılar taraftarının önünde 12 puanlı Sakarya'yı yenerek kötü gidişe son vermeyi hedefliyor. Altay'da geçen maçta görevine başlayan teknik direktör Bahloul Djilali ilk kez taraftarın karşısına çıkacak, cezası sona eren Ceyhun görev yapabilecek.

Sakaryaspor, deplasmanda pazar günü Altay'ın konuğu olacak. Cumhuriyetin 100'ncü yıl dönümünde 29 Ekim'de oynanacak olan bu önemli karşılaşma iki takım içinde çok önemli. Bu maç öncesinde Sakaryaspor topladığı 12 puanla haftaya 10.sırada girerken, Altay ise 5 puanla ligin son sırasında yer alıyor. Kritik karşılaşma öncesinde Altay ve Sakaryaspor'da öne çıkan notlar... 36.RANDEVUSakaryaspor ile Altay, daha önce 35 kez kozlarını paylaşırken, yeşil-siyahlılar 17 galibiyetle rakibine üstünlük sağladı. Altay ise 12 karşılaşmadan galip ayrıldı. 6 maç ise berabere sonuçlandı. Sakaryaspor deplasmanda 5 kez galip gelmeyi başarırken, Altay da sahasında 7 kez galip geldi. Altay, Spor Toto 1. Lig 2022/2023 sezonunun ikinci devresinde karşılaştığı Sakaryaspor'u evinde 3-1 mağlup etmişti. Isaac Donkor'un kırmızı kartının damga vurduğu maçta İzmir ekibi, 3 puanı hanesine yazdırmıştı. Siyah-beyazlıların golleri, Portekizli futbolcu Marco Paixao, Zeki Yıldırım ve Ceyhun Gülselam'dan gelirken, yeşil-siyahlıların tek golünü Oğuz Yıldırım kaydetti.

Sakaryaspor'un İzmir deplasmanında Altay'a konuk olacağı maçı ise Mersin bölgesinden Oğuzhan Aksu yönetecek. Samet Özkul ve Samet Öğe'nin yardımcı olarak görev alacağı maçta Yakup Özhan dördüncü hakem olarak görev alacak. Altay maçı öncesine kadar Oğuzhan Aksu, Sakaryaspor'un 3 karşılaşmasında görev aldı. Yeşil-siyahlılar bu maçlarda 1 beraberlik ve 2 galibiyetle hiç kaybetmedi. Oğuzhan Aksu, Altay'ın da bu maç öncesinde üç maçında düdük çaldı. İzmir temsilcisi bu maçlarda 2 mağlubiyet alırken sadece 1 maçta galip gelmeyi başardı.

Sakaryaspor'un, Trendyol 1. Lig 10. hafta mücadelesinde pazar günü oynanacak olan Altay maçı saat 16.00'da başlayacak. Müsabaka, beIN SPORTS ve TRTSPOR'dan canlı olarak yayınlanacak.