Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Ampute Futbol Milli Takımı 2026 Dünya Şampiyonası Hedefinde

Ampute Futbol Milli Takımı, 2026 Dünya Şampiyonası için hazırlıklara yıl sonunda hız verecek. Teknik Direktör İsmail Temiz'in açıklamaları...

Yayın Tarihi: 28.04.2025 13:23
Güncelleme Tarihi: 28.04.2025 13:23

Ampute Futbol Milli Takımı 2026 Dünya Şampiyonası Hedefinde

Ampute Futbol Milli Takımı, 2026 Dünya Şampiyonası'na Hazırlanıyor

Ampute Futbol Milli Takımı, 2026 Dünya Şampiyonası hedefini belirleyerek hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor.

Teknik Direktör İsmail Temiz'in Vurguları

Ampute Milli Takım Teknik Direktörü İsmail Temiz, "2026 Dünya Şampiyonası için yılbaşı itibarıyla çalışmalarımıza hız verip o turnuvada şampiyon olmayı hedefliyoruz." dedi.

Football For All Programı

İsmail Temiz, İsviçre'nin Nyon kentinde düzenlenen "Football For All" projesine katılarak, engelli bireylerin sporla hayat bulmasını sağlamak için çeşitli etkinliklerde bulundu. Bu program, sporcuların hayat kalitesini artırmayı ve onları spora yönlendirmeyi amaçlıyor.

Deneyim Paylaşımı

Temiz bu projede, eski bir ampute futbol oyuncusu olarak tecrübelerini aktarma fırsatını buldu. Ayrıca, Ukrayna, Polonya ve Yunanistan'dan gelen sporcular ile saha deneyimleri ve geçmiş tecrübelerin paylaşılacağını belirtti.

İleriye Dönük Planlar

Temiz, eylül ayında Trabzon'da gerçekleştirilecek Uluslar A Ligi maçlarına taraftarları davet ederek, "Bu sene Polonya'da özel bir turnuvamız var. Polonya, Japonya, Fas ve Türkiye'nin yer alacağı bir turnuva düzenlenecek." şeklinde konuştu.

2026 Dünya Şampiyonası'nın Kosta Rika'da gerçekleştirileceğini hatırlatan Temiz, "Başarıda süreklilik çok önemlidir. Ülkemiz daha önce 2007 yılında dünya şampiyonluğunu elde etti ve bu başarıların yanı sıra Avrupa'da da çeşitli zaferler kazandık. Önümüzdeki turnuvada da aynı başarıyı sürdürmek istiyoruz," dedi.

İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA yerleşkesinde devam eden "Football For All" programına katılan...

İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA yerleşkesinde devam eden "Football For All" programına katılan Ampute Milli Takım Teknik Direktörü İsmail Temiz, AA muhabirine gelecek hedeflerine ilişkin açıklamalarda bulundu.