Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Arda Güler'in Real Madrid Macerası ve Fenerbahçe ile Gençlerbirliği Arasındaki Kriz

Real Madrid'de sakatlık yaşayan Arda Güler'in Barcelona maçında sahada olması bekleniyor. Ancak Fenerbahçe ile Gençlerbirliği arasında yaşanan kriz gündemde.

Yayın Tarihi: 15.10.2023 11:53
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Arda Güler'in Real Madrid Macerası ve Fenerbahçe ile Gençlerbirliği Arasındaki Kriz

Real Madrid'de Üst Üste Sakatlık

Real Madrid'de üst üste yaşadığı iki sakatlık sebebiyle henüz maça çıkamayan Arda Güler'le ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. İspanyol basını, milli yıldızımızın Barcelona derbisinde sahada olmasını beklerken, Arda Güler'in eski kulüpleri Fenerbahçe ile Gençlerbirliği'nin birbirine girdiği ortaya çıktı.

Arda Güler'in Sakatlık Süreci

Yaz döneminde Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, sezon öncesi ABD'deki kampta sakatlanmış ve 14 Ağustos'ta sağ dizinden menisküs ameliyatı olmuştu. Ameliyat sonrası idmanlara başlayan Arda Güler, Carlo Ancelotti'nin 'Yüzde 100 hazır hale geldi' açıklamasını yaptığı gün yeniden sakatlanmıştı.

Barcelona Maçında Sahada Olacak İddiası

Milli ara sonrası sahalara dönecek olan Arda Güler'in 28 Ekim'de oynanacak olan Barcelona derbisinde sahada olması bekleniyor. Ancelotti'nin Arda Güler'i Barcelona maçında Rodrygo'nun yerine sağ kanatta görevlendireceği iddia edildi.

Fenerbahçe ve Gençlerbirliği Arasındaki Kriz

Arda Güler henüz Real Madrid'de sahaya çıkmadan, eski takımları Fenerbahçe ile Gençlerbirliği arasında kriz yaşandığı ortaya çıktı. Gençlerbirliği, Arda Güler'in yetiştiği kulüp olarak alacağının peşine düştü. Ancak Fenerbahçe yönetimi, Gençlerbirliği'ne olan borcunu ödemediği ortaya çıktı.