
Gümüşhane'deki Artabel Gölleri'nde Kano Etkinliği
Gümüşhane'nin Torul ilçesinde yer alan Artabel Gölleri Tabiat Parkı'nda, sporcular unutulmaz bir kano etkinliği yaşadı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen bu etkinlik, 3 bin 331 metre yükseklikte bulunan Abdal Musa Tepesi'nin eteklerinde, 20'den fazla buzul gölünün bulunduğu eşsiz bir doğal ortamda gerçekleştirildi.
Etkinlik Hakkında Bilgiler
Amacı spor ile turizmi bir araya getirerek kent turizmine katkı sağlamak olan kano etkinliği, 2 bin 720 metre yükseklikteki Küçük Göl'de gerçekleştirildi. Etkinliğe üç antrenör ve Herkes İçin Spor Federasyonu İl Temsilcisi Osman Yılmazer katıldı. Gümüşhane Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Herkes İçin Spor Federasyonu iş birliğiyle düzenlenen bu organizasyona katılanlar, kano ile gölde keyifli anlar yaşadı.
Osman Yılmazer'in Görüşleri
Osman Yılmazer, Gümüşhane'nin doğa harikası Artabel Gölleri'nin, şehrin dışa açılan penceresi olduğunu vurgulayarak, "Turizm ve sporu birleştirerek Gümüşhane'mizin tanıtımına katkı sunmak istedik," dedi.
Yüzme Antrenörü Yorumları
Gümüşhane Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yüzme antrenörü Mehmet Safa Ekicioğlu ise kano etkinliği hakkında, "Kanonun ağırlığıyla birlikte Artabel Gölleri'ne çıkmakta biraz zorlandık. Yorulduk ama böyle bir ortama geldiğimizde gayet güzel bir şekilde kano etkinliğimizi yaparak tüm yorgunluğumuzu attık," şeklinde konuştu.
Gümüşhane'nin Torul ilçesinde, 3 bin 331 metre yükseklikteki Abdal Musa Tepesi'nin eteklerinde yer alan, 20'den fazla buzul gölüne ev sahipliği yapan Artabel Gölleri Tabiat Parkı'nda sporcular, kano etkinliğinde keyifli zaman geçirdi.
Gümüşhane'nin Torul ilçesinde, 3 bin 331 metre yükseklikteki Abdal Musa Tepesi'nin eteklerinde yer alan, 20'den fazla buzul gölüne ev sahipliği yapan Artabel Gölleri Tabiat Parkı'nda sporcular, kano etkinliğinde keyifli zaman geçirdi.