Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Aslı Kalaç'tan Yenilgi Değerlendirmesi

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın oyuncusu Aslı Kalaç, Japonya'ya karşı alınan yenilgi sonrası önemli açıklamalarda bulundu.

Yayın Tarihi: 24.07.2025 20:32
Güncelleme Tarihi: 24.07.2025 20:32

Aslı Kalaç'tan Yenilgi Değerlendirmesi

Voleybolda Japonya-Türkiye Maç Sonrası Açıklamalar

A Milli Kadın Voleybol Takımı'ndan Aslı Kalaç, 2025 Kadınlar FIVB Milletler Liginde Japonya'ya karşı oynanan çeyrek finalde alınan 3-2'lik yenilginin ardından açıklamalarda bulundu.

Çeyrek Finalin Analizi

Polonya'nın Lodz kentinde gerçekleştirilen ve Türkiye'nin organizasyona veda ettiği bu kritik maç sonrasında, deneyimli orta oyuncu Aslı Kalaç, takımın mücadele gücünü övse de sonuçtan dolayı büyük üzüntü duyduğunu dile getirdi.

Aslı Kalaç, "Sonuç olarak güzel bir mücadele sergiledik ama neticeyi olumlu yönde değerlendiremedik. Üzgünüz. İki yıldır çeyrek finalde karar setinde eleniyoruz. Bu yenilgiden ders çıkarmamız şart." şeklinde konuştu.

Gelecek Hedefler

Deneyimli oyuncu, önlerindeki FIVB Kadınlar Dünya Voleybol Şampiyonası'na atıfta bulunarak, "Milletler Ligi'nden ders çıkarıp, orada daha iyi bir performans sergilememiz gerekiyor." ifadelerini kullandı.

FIVB Milletler Ligi'nin (VNL) çeyrek finalinde Japonya ile A Milli Kadın Voleybol Takımı...

FIVB Milletler Ligi'nin (VNL) çeyrek finalinde Japonya ile A Milli Kadın Voleybol Takımı, Polonya’nın Lodz kentindeki Atlas Arena’da karşılaştı. A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncularından Aslı Kalaç, karşılaşmanın ardından AA muhabirine açıklamalarda bulundu.