
Avrupa Büyükler Golf Şampiyonası Antalya'da Start Aldı
Antalya'nın Belek Turizm Merkezi'nde başlayan Avrupa Büyükler Golf Şampiyonası, Avrupa Golf Birliği (EGA) tarafından düzenleniyor.
30 Ülkeden 141 Sporcu Katılıyor
Turnuvaya Türkiye Golf Federasyonu iş birliği ile 30 farklı ülkeden toplamda 141 amatör sporcu katılıyor. Bu sporcular arasında Türkiye, İsviçre, Almanya, Belçika, Norveç, İspanya, ABD, Fransa ve İngiltere gibi ülkeler yer alıyor. Yarışmanın 50 yaş ve üzeri kadın ve erkek golfçüleri kapsadığı belirtildi.
Turnuvanın Detayları
Türkiye Golf Federasyonu Genel Sekreteri İhsan Gencay Asan, düzenlenen turnuvanın oldukça mutlu edici olduğunu ifade etti. Asan, “50 yaş üzeri Avrupa'nın en iyi golfçüleri burada” diyerek turnuvanın önemine dikkat çekti.
Turnuva 3 gün sürecek olup, ikinci günün sonunda 141 sporcu arasından elemeler yapılacaktır. Final günü, kazanan sporcuların “Avrupa Senior Şampiyonu” olarak ilan edileceği anons edilecektir ve ödül töreni 14 Haziran Cumartesi günü gerçekleştirilecektir.
Avrupa Golf Birliği (EGA) tarafından Antalya'da düzenlenen Avrupa Büyükler Golf Şampiyonası 30 ülkeden sporcuların katılımıyla başladı.
Avrupa Golf Birliği (EGA) tarafından Antalya'da düzenlenen Avrupa Büyükler Golf Şampiyonası 30 ülkeden sporcuların katılımıyla başladı.