Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Barcelona Hakan Çalhanoğlu ile Anlaştı

Barcelona, Hakan Çalhanoğlu ile anlaşmak üzere. Real Madrid'in de yakından ilgilendiği yıldız oyuncuyla söz kesen Barcelona, devre arasında imzayı attırmak istiyor. Barcelona'dan Hakan Çalhanoğlu hamlesi geldi. Orta sahayı güçlendirmek isteyen Katalanlar, Inter'in yıldız oyuncusu Hakan Çalhanoğlu ile anlaşma sağladı. Devre arasında Hakan Çalhanoğlu'na imza attırmak isteyen Barcelona yetkilileri, yıldız oyuncuyla söz kesti. Bonservis konusunda Inter ile pazarlıklarda sona gelen Barcelona yetkilileri, devre arasında olmazsa sezon sonunda Hakan Çalhanoğlu'nu kadrosuna katacak. Yıldız oyuncu Hakan Çalhanoğlu, İtalyan ekibi Inter'de bu sezon toplamda 11 maçta forma giyerken bu karşılaşmalarda takımına 3 gol ve 1 asistlik katkı sağladı. Başarılı milli oyuncunun piyasa değeri 40 milyon euro olarak gösteriliyor.

Yayın Tarihi: 26.10.2023 18:42
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Barcelona Hakan Çalhanoğlu ile Anlaştı

Barcelona'da Transfer Harekatı Başladı

Barcelona, Hakan Çalhanoğlu ile anlaşmak üzere. Real Madrid'in de yakından ilgilendiği yıldız oyuncuyla söz kesen Barcelona, devre arasında imzayı attırmak istiyor. Barcelona'dan Hakan Çalhanoğlu hamlesi geldi. Orta sahayı güçlendirmek isteyen Katalanlar, Inter'in yıldız oyuncusu Hakan Çalhanoğlu ile anlaşma sağladı.

Hakan Çalhanoğlu Devre Arasında İmza Atabilir

Devre arasında Hakan Çalhanoğlu'na imza attırmak isteyen Barcelona yetkilileri, yıldız oyuncuyla söz kesti. Bonservis konusunda Inter ile pazarlıklarda sona gelen Barcelona yetkilileri, devre arasında olmazsa sezon sonunda Hakan Çalhanoğlu'nu kadrosuna katacak.

Inter'deki Performansı

Yıldız oyuncu Hakan Çalhanoğlu, İtalyan ekibi Inter'de bu sezon toplamda 11 maçta forma giyerken bu karşılaşmalarda takımına 3 gol ve 1 asistlik katkı sağladı.

Güncel Piyasa Değeri

Başarılı milli oyuncunun piyasa değeri 40 milyon euro olarak gösteriliyor.