Göztepe'ye Karşı Yaşanan Zorluklar
Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Göztepe'ye 1-0 mağlup olan RAMS Başakşehir'in teknik direktörü Nuri Şahin, maç sonrası önemli açıklamalarda bulundu.
Gelişim Süreci
Şahin, "İki hafta sonra daha iyi bir Başakşehir'i sahaya yansıtmak istiyoruz ancak devre arasına kadar bazı zorluklarla karşılaşacağımızı biliyoruz," dedi.
Göztepe'yi tebrik eden Şahin, karşılaşmanın beklenildiği gibi geçtiğini belirtti. Maç öncesinde Göztepe'nin net bir oyun sergilediğini düşündüğünü ifade eden Şahin, rakiplerinin ilk yarıdaki penaltıyı değerlendirememesine rağmen, çok şanssız bir gol yediklerini vurguladı.
İkinci Yarıdaki Performans
İkinci yarıda takımı için elinden geleni yapmaya çalıştıklarını söyleyen Şahin, "Oyun disiplinimiz yavaş yavaş oturuyor. Üçüncü bölgede hala bazı eksiklerimiz mevcut, rakip ceza sahasında daha fazla pas yapmalıyız," diye ekledi.
Milli Maç Arası Değerlendirmesi
Milli maç arasıyla ilgili bir değerlendirme yapan teknik direktör, sezonun ortasında bir takıma katılmanın zorluklarına dikkat çekti. "Bu durumu bilerek buraya geldik. Takımımız iyi oyunculardan oluşuyor ve zamanla hedeflediğimiz oyunu bulacağız," ifadesini kullandı.
Şahin, oyuncuları tanıma ve ideal kadroyu oluşturma çabası içinde olduklarını belirtti. "Önümüzdeki iki hafta çok değerli; daha sonra daha iyi bir Başakşehir görmek için çalışacağız," diyerek sözlerini sonlandırdı.
Trendyol Süper Lig'de Göztepe'ye 1-0 mağlup olan RAMS Başakşehir'in teknik direktörü Nuri Şahin, maçtan sonra değerlendirmelerde bulundu.