Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Bayern Münih Galatasaray Maçı Öncesi Kadro Değişiklikleri

Bayern Münih, Galatasaray maçı öncesi kadrosunda değişikliklere gidiyor. Sakatlıktan dönen Manuel Neuer'in yerine ter Stegen'in kalede olacağı belirtiliyor. Bayern Münih'in Galatasaray maçı kamp kadrosunda 5 yıldız futbolcu yer almayacak. Toni Schumacher ise Neuer'in emekli olması gerektiğini ifade etti.

Yayın Tarihi: 26.10.2023 13:48
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Bayern Münih Galatasaray Maçı Öncesi Kadro Değişiklikleri

1988-1989 sezonunda Fenerbahçe'nin unutulmaz şampiyonluk kadrosunda yer alan file bekçisi Toni Schumacher, Galatasaray maçı öncesi değerlendirmelerde bulundu.

Schumacher, sakatlıktan dönmesi beklenen Manuel Neuer'e dikkat çeken bir tavsiyede bulundu. Bayern Münih, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda karşılaşacağı Galatasaray maçı öncesi kamp kadrosunu açıkladı. Alman ekibinde 5 yıldız futbolcu kadroya dahil edilmedi. Manuel Neuer, Dayot Upamecano, Serge Gnabry, Leon Goretzka ve Raphael Guerreiro, Bayern Münih’in Galatasaray maçı kamp kadrosunda yer almadı.

Toni Schumacher, uzun süren sakatlığını atlatan ve Darmstadt maçıyla yeşil sahalara dönmesi beklenen Manuel Neuer'in emekli olması gerektiğini ifade etti. Schumacher, Neuer'in özellikle Almanya Milli Takımı'nda ikinci tercih olamayacağını belirtirken 37-38 yaşlarında yaşanan sakatlıkların iyileşmesinin uzun sürdüğünü de sözlerine ekledi.

Bayern Münih Kadrosu:

Peretz, Ulreıch, Kim Min Jae, De Ligt, Kımmıch, Kane, Sane, Coman, Choupo-Motıng, Davıes, Sarr, Müller, Laımer, Tel, Mazraouı, Kratzıg, Musıala, Pavlovic.

Almanya Milli Takımı'nda Nagelsmann'ın kaptanlığı İlkay Gündoğan'a vereceği ve Manuel Neuer'in yerine Ter Stegen'in kalede olacağını vurgulayan Schumacher, Kalede pek bir şey değişeceğini sanmıyorum. Bu şu anlama geliyor: ter Stegen 1 numara olacak. Bence iyi bir iş çıkarıyor, kesinlikle 1 numara olarak kalma iddiasına sahip olacak.

Bayern Münih kalecisi Sven Ulreich, Manuel Neuer'in sakatlığını atlatmasıyla yedek kulübesine çekilecek. Bu konuda hakkında konuşan Ulreich, Yine yedek kulübesinde oturacağım ve Neuer'e destek olacağım. FC Bayern'de benim rolüm belli. Eğer formda olursa oynayacak.

Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi gruplarında oynadığı son 36 maçta mağlup olmadı. Galatasaray ise 2023-2024 sezonunda oynadığı resmi karşılaşmalarda yenilgi yüzü görmedi. Trendyol Süper Lig'de çıktığı 9 maçta 8 galibiyet 1 beraberlik elde eden sarı-kırmızılılar, Şampiyonlar Ligi ön elemelerinde oynadığı 6 maçın 5'inde galip geldi ve 1 beraberlik aldı.

Galatasaray ile Bayern Münih futbol takımları arasında dün akşam Şampiyonlar Ligi maçı oynandı. Maç öncesi stat önünde karaborsa bilet sattığı belirlenen şüpheli tutuklandı. İstanbul'daki müsabaka öncesinde taraftarların stada girişlerini takip eden emniyet güçleri, şüpheli H.K'nin yasaya aykırı şekilde bilet sattığını tespit etti. Şüphelinin üzerinde ele geçirilen 11 bin 555 lira ve 470 avronun bilet satışından elde edildiği anlaşıldı. Gözaltına alındıktan sonra İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edilen H.K, savcılıktaki ifadesinde karaborsa bilet satışı yapmak üzere stat dışında bulunduğunu ancak kimseyi usulsüz şekilde stada sokmadığını söyledi.