Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Beşiktaş-Galatasaray Derbisinde Yıldız Oyuncuların Performansı Ön Planda

Beşiktaş-Galatasaray derbisinde yıldız oyuncuların performansı merak konusu. Gedson Fernandes ve Chamberlain'in form durumları takımın başarısını etkileyecek gibi görünüyor. Teknik sorumlu Burak Yılmaz, Chamberlain'den daha fazla hücum pres yapmasını ve top kazanmasını bekliyor. Ante Rebic ise kondisyon ve mental olarak derbi maça hazırlanıyor.

Yayın Tarihi: 18.10.2023 17:42
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Beşiktaş-Galatasaray Derbisinde Yıldız Oyuncuların Performansı Ön Planda

Beşiktaş-Galatasaray Derbisinde Yıldız Oyuncuların Performansı Ön Planda

Beşiktaş'ta tüm hesaplar Galatasaray derbisini kazanmak üzerine. Siyah-beyazlılarda en büyük sıkıntı ise yıldız oyunculardan halen beklenen verimin alınamaması. Genç teknik adamın en çok önem verdiği oyuncuların başında Gedson Fernandes geliyor. Portekizli oyuncunun orta sahadaki kilit rolüne dikkat çeken Burak Yılmaz, sağlık heyeti ile sürekli temas halinde ve Gedson'un derbide 11'de olmasına karar verilirken oyuncu da mücadele öncesi ekstra bireysel antrenman yapıyor.

Bir diğer yıldız Chamberlain de uzun süredir fiziksel sorunlar yaşıyor. İstediği seviyeye bir türlü gelemeyen yıldız isme özel program uygulanıyor. Deneyimli futbolcu milli arada sıkı bir çalışma temposuna girdi. İngiliz futbolcu büyük olasılıkla derbide Gedson ile birlikte orta sahada yer alacak. Teknik sorumlu Burak Yılmaz, Chamberlain'den daha fazla hücum pres yapmasını ve top kazanmasını bekliyor.

Kondisyon yüklemesi yapılan Ante Rebic ayrıca mental olarak da derbi maça hazırlanıyor.