Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Beşiktaş, Sivasspor'u 2-0 Mağlup Etti

Beşiktaş, Sivasspor'u Omar Colley ve Amir Hadziahmetovic'in golleriyle 2-0 mağlup etti. Şenol Güneş, maçın ardından açıklamalarda bulundu. Omar Colley ise son 4 maçta 3 gol atarak dikkatleri üzerine çekti.

Yayın Tarihi: 03.09.2023 22:37
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Beşiktaş, Sivasspor'u 2-0 Mağlup Etti

Trendyol Süper Lig'de Beşiktaş, Sivasspor'u Omar Colley ve Amir Hadziahmetovic'in golleriyle 2-0 mağlup etti.

Karşılaşmanın ardından Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş açıklamalarda bulundu. 90 dakikayı değerlendiren Şenol Güneş, 'Bugün kazanmak zorunda olduğumuz bir maçtı. Bütün maçları kazanmamız gerekiyor. Bugün oyuncular gayet iyiydi. Kazanma ruhunu sahaya yansıttılar. Oyunu okuyarak hareket ettiler. Rakibi bizim sahaya getirmedik. İkinci yarıda bazen kopmalar oldu. Oyuncu ve kalite üstünlüğü skora yansıdı. Kazanma ihtiyacımızı gidermiş olduk. Moralimiz, umudumuz gücümüz var. Milli ara dönüşünde 3 günde bir maç yapacağız. Buna hazır olmamız lazım. Şu andan itibaren 2-3 günlük dinlenmeden sonra umarım en iyisi olur.' açıklamasında bulundu.

Stoper transferiyle ilgili soruya ise Şenol Güneş şu yanıtı verdi, 'Transferi bekliyoruz. Olacağını düşünüyoruz. Elimizdeki oyuncuların sakatlıktan dönmesini bekliyoruz. Stoper konusunda kulübün şartlarına uyacak birini inşallah alırız.'

Omar Colley, Son 4 Maçta 3 Gol Attı

Siyah-Beyazlı ekibin İtalya'dan kadrosuna kattığı Omar Colley, oynadığı futbol ve attığı gollerle tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Gambiyalı stoper, son 4 maça damga vurmayı başardı. Süper Lig mücadelesinde Sivasspor'u evinde ağırlayan Beşiktaş; oldukça tempolu başladığı mücadelede, Hadziahmetovic'in asistinde golü başarılı stoperi Omar Colley'in kafasından buldu ve 1-0 öne geçti. Colley attığı bu golle son dört maçın 3'ünde takımına gol katkısında bulundu. Colley, ilk olarak Süper Lig'de oynadıkları Pendikspor maçında golü atarken ardından UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki Dinamo Kiev maçında da golle buluştu. İç sahadaki Kiev maçını boş geçen golcü stoper, ardından Süper Lig'de Sivasspor maçında da takımının ilk golünü atarak dikkatleri üzerinde topladı. Colley böylece, son 4 maçında 3 gol atarak çok iyi bir istatistiğin de sahibi oldu.