Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Beşiktaş Teknik Sorumlusu Burak Yılmaz: 'Planladığımız Oyunu Sahaya Yansıtamadık'

Beşiktaş teknik sorumlusu Burak Yılmaz, karşılaşma sonrası üzgün olduklarını ve planladıkları oyunu sahaya yansıtamadıklarını belirtti. Yılmaz'ın kadro tercihleri ve takımın sonuçları eleştirilirken, taraftarlar da desteklerini gösterdi. Beşiktaş'ın önümüzdeki maçları ve taraftar tepkileri de makalede yer aldı.

Yayın Tarihi: 27.10.2023 16:37
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Beşiktaş Teknik Sorumlusu Burak Yılmaz: 'Planladığımız Oyunu Sahaya Yansıtamadık'

Beşiktaş Teknik Sorumlusu Burak Yılmaz: 'Planladığımız Oyunu Sahaya Yansıtamadık'

Beşiktaş teknik sorumlusu Burak Yılmaz, karşılaşma sonrası çok üzgün olduklarını söyledi. 'Planladığımız oyunu sahaya yansıtamadık' diyen genç çalıştırıcı, 'Herhangi bir açıklama yapmak zor. Bir bahane de öne sürmüyoruz. Bize kesinlikle yakışmayan bir sonuç oldu. Büyük Beşiktaş taraftarından arka arkaya gelen bu sonuçlar için çok özür diliyoruz' ifadelerini kullandı.

Burak Yılmaz'ın Kadro Tercihi Eleştirildi

Öte yandan, Burak Yılmaz'ın Gedson'u yedek oturtup Onana'yı sahaya sürmesi sosyal medyada eleştirildi. Siyah-beyazlı taraftarlar, Aspmyra Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada takımlarını yalnız bırakmadı. Avrupa ve Norveç'in çeşitli şehirlerinde yaşayan yaklaşık 200 Beşiktaş taraftarı, tribünlerdeki yerlerini alarak takımlarına destek oldular.

Beşiktaş'ın Gelecek Maçları

Beşiktaş, Süper Lig'de 30 Ekim'de Gaziantep FK ile oynanacak maçta bilet fiyatlarının Cumhuriyetin 100. yıl dönümü nedeniyle Doğu-Batı blokları 100 lira, kale arkası ise 29 lira olduğunu açıkladı. Siyah-beyazlı takıma Bodo'da yaklaşık 200 kadar taraftar destek verdi. Ancak sergilen futbol ve rakibin attığı goller sonrası teknik sorumlu Burak Yılmaz'a tepki gösterildi. Ayrıca yönetim istifaya davet edildi. Siyah-beyazlılar, Rıza Çalımbay'ın göreve getirilmesi gerektiği görüşünü belirttiler.

Kalan Maçlar

9 Kasım: Beşiktaş-Bodo/Glimt
30 Kasım: Beşiktaş-C. Brugge
14 Aralık: Lugano-Beşiktaş