
Bodrum FK, Manisa FK Maçına Hazır
Trendyol 1. Lig'in 8. haftasında yarın Manisa FK ile karşılaşacak olan Sipay Bodrum FK, maç öncesi hazırlıklarını tamamladı. Takım, Bodrum İlçe Stadı'nda teknik direktör Burhan Eşer yönetiminde yapılan antrenmanla hazırlık sürecini sonlandırdı.
Hazırlık Detayları
Antrenman, ısınma hareketleriyle başladı ve yeşil-beyazlı futbolcular, ardından ter idmanıyla final dokunuşlarını gerçekleştirdi. Eşer, ligdeki mevcut durumlarının güzel olduğunu belirterek bu konumlarını korumak istediklerini ifade etti.
Eşer'in Açıklamaları
Mücadele öncesinde değerlendirmelerde bulunan Burhan Eşer, Manisa'nın zorlu bir rakip olduğunu vurgulayarak, "Manisa FK iyi bir takım. Dinamik ve coşkulu bir rakibe karşı oynayacağız. Hazırlığımızı yaptık. Üçüncü maçımız olduğu için zorlanıyoruz. Önemli olan oraya gidip kazanmak ve mutlu bir şekilde geri dönmek" dedi.
Bodrum FK, Manisa deplasmanında galibiyet hedefleyerek sahaya çıkacak.
Trendyol 1. Lig'in 8. haftasında Manisa FK'ye konuk olacak Sipay Bodrum FK, hazırlıklarını Bodrum İlçe Stadı'nda tamamladı.