Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Bursaspor'un Önemli İsimleri: Çağatay Yılmaz

Bursaspor'un önemli isimlerinden Çağatay Yılmaz, golcü kimliği ve hakemlerle yaşadığı sorunlar hakkında açıklamalarda bulundu. Ayrıca takımın hedefleri, transferler ve teknik ekip hakkında da konuştu.

Yayın Tarihi: 02.11.2023 20:30
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Bursaspor'un Önemli İsimleri: Çağatay Yılmaz

Bursaspor'un Önemli İsimleri: Çağatay Yılmaz

Bursaspor'un önemli isimleri arasında yer alan Çağatay Yılmaz, hem golcü kimliğini hem de hakemlerle yaşadıkları sorunlara da değindi. Çağatay, “Ben biraz daha araya koşu yapan, gole yakın oynamayı seven bir oyuncuyum. Topla da oynamayı seviyorum. Bu konuda biraz şikayetçiler ama böyle kendimi daha rahat hissediyorum. Gol attıkça gol attırasım da geliyor. Gol attırdıkça gol atasım da geliyor. İkisi de çok güzel oluyor. Gol attıkça mutlu oluyorum.

Hakemlerle ilgili olarak da, “Bizim takımla ilgili inanılmaz bir algı var. Maçta konuştuğun anda çat diye sarı kartı çıkartıyorlar. Bunu Bursaspor’un büyüklüğündendir diye düşünüyorum. Başka bir yorum yapmak, başka yere çekmek istemiyorum. Biraz daha dikkatli olunursa sevinirim” ifadelerini kullandı.

Çağatay Yılmaz'ın Açıklamaları

Çağatay Yılmaz basın toplantısında şu açıklamaları yaptı:

Üçte Üç Yapacağız

“Moraller yerinde şehir olarak da artık destek alacağımızı düşünüyoruz. Bu hafta stadı dolduracağımızı düşünüyoruz. Çünkü ikide iki yaptık. Ve muhteşem gidiyoruz. Bunun üzerine katkı sağlamak istiyoruz. Murat Hoca’nın antrenmanlarıyla ve saha dışındaki taraftarımızın desteğiyle daha da iyi olacağımızı, üçte üç yapacağımızı düşünüyorum. Şu an çok iyiyiz, motiveyiz. Şu an kötü giden hiçbir olay yok.”

Hedefimiz Play-Off

“Bizim hedefimiz play-off. Murat Hoca da bunu söylemişti. Play-off’tan çıkmak ya da ilk iki sıradan üst lige çıkmak istiyoruz. Önümüzdeki üç maç çok önemli. Bu üç maçta 9 puanı hedefliyoruz. Oynadığımız oyunu aynı şekilde devam ettirirsek, 9 puanı alacağımızı düşünüyorum.”

Takım Sayesinde Atıyorum

“Geçen sezonki istatistiğimin üstüne çıkmak istiyordum. Geçen sezon 18 maç oynamıştım. Bu sezon sakatlık olmazsa daha çok maçta forma giymek istiyorum. Ki şöyle bir parantez açmak istiyorum. Gollerimi takım sayesinde atıyorum. Takım olmasa ben gol atamam. Onların yardımı çok oluyor bana. Böyle de daha çok gol atmayı ve attırmayı planlıyorum.”

İki Serumla Oynadım

“Ciddi bir hastalığım vardı. İki tane serim aldım. Ama önemli değil. Önemli olan Bursaspor.”

O Transferlerin Borcunu Ödüyoruz

“Bu konuyla ilgili kararı yönetim verir ama daha önce de transfer tahtasını açtık, 17+4 transfer yaptık. Toplam 21 oyuncu transferi gerçekleşti. Ve bunların halen borç yükünü çekiyoruz ve bunlar yüzünden tahtamız açılmıyor. Daha tecrübelenmemiz, daha olgun transferler yapmamız lazım. Ben takımımızı çok iyi görüyorum. Abartılı olmayacak şekilde tecrübeli abilerimiz, bize katkı koyacak abilerimiz ya da yaşıtlarımız, hiç önemli değil, Bursaspor’a kimin katkısı olacaksa o gelsin ama buradaki değerlerimizi de kaybetmeyelim. Çünkü buradaki çocukların hepsi Bursaspor’un büyük anlamda değerinden en fazlasını yapmaya çalışıyor.”

Murat Sözkesen'den Çok Memnunuz

“Murat abi diyeyim, Murat hocamız bize önce bir abi olarak yaklaşıyor. Hocalık ikinci kısma geçiyor. Bizimle saha içi ve dışında bütün iletişimi kuruyor. Dertlerimizi, sıkıntılarımızı dinliyor. Bir sorunumuz varsa yönetime bildiriyor. Yönetime bildirmeden önce kendi çözebiliyorsa kendisi ilgileniyor. Ona takım adına buradan teşekkür ederim. Mustafa Hoca da bize yardımcı olmaya çalışıyor. Yönetimle takım arasında köprü oluyor. Biz teknik ekipten ve Mustafa Gönden’den ama özellikle Murat Hoca’dan çok memnunuz.”

Biletler İçin Yönetimle Görüşeceğim

“Yönetimimiz bilet fiyatlarında biraz daha indireme gidebilir. Ben de özellikle bu konuda yönetimle konuşacağımı dile getireyim. Çünkü bizim taraftarımız futbolu seven Bursa’ya Bursaspor’a aşık. Ve Bursa özellikle futbolla anıldığı için taraftarımız bizim için çok önemli. Biz onlara 1 adım gidersek onlar bize beş adım gelecektir. Bunu biliyoruz. Ki gidileceğini de düşünüyorum.”

Gol Attıkça Mutlu Oluyorum

“Ben biraz daha araya koşu yapan, gole yakın oynamayı seven bir oyuncuyum. Topla da oynamayı seviyorum. Bu konuda biraz şikayetçiler ama böyle kendimi daha rahat hissediyorum. Gol attıkça gol attırasım da geliyor. Gol attırdıkça gol atasım da geliyor. İkisi de çok güzel oluyor. Gol attıkça mutlu oluyorum. Gol sevincimin bir anlamı yok. Bu sezon böyle yapmayı sürdüreceğim.”

Çat Diye Kart Çıkartıyorlar

“Bizim takımla ilgili inanılmaz bir algı var. Maçta konuştuğun anda çat diye sarı kartı çıkartıyorlar. Bunu Bursaspor’un büyüklüğündendir diye düşünüyorum. Başka bir yorum yapmak, başka yere çekmek istemiyorum. Biraz daha dikkatli olunursa sevinirim.”