
Çaykur Rizespor, Alanyaspor'a Hazırlanıyor
Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında yarın deplasmanda karşılaşacağı Corendon Alanyaspor maçı için son hazırlıklarını tamamladı. Yeşil-mavili takım, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde Teknik Direktör İlhan Palut önderliğinde bir antrenman yaptı.
Antrenman Detayları
Antrenman, ısınma ve koordinasyon çalışmalarıyla başladı. Sonrasında ise dar alanda çift kale maçla tamamlandı. Takımın önemli oyuncularından Doğanay Avcı'nın tedavi süreci devam ederken, o antrenmanı takımdan ayrı gerçekleştirdi.
Antalya Yolculuğu
Karadeniz temsilcisi, yarın saat 21.30'da Alanyaspor ile yapacağı maç için Antalya’ya hareket edecek. Bu önemli karşılaşma için tüm hazırlıklarının tamamlandığı belirtildi.
Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında deplasmanda oynayacağı Corendon Alanyaspor maçının hazırlıklarını tamamladı. Antrenmanda Samet Akaydın da yer aldı.