Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

ÇBK Mersin, Roberto Iniguez ile Yollarını Ayırdı

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden ÇBK Mersin, İspanyol Bağıntrenör Roberto Iniguez ile yollarını ayırdı. Geçen sezon takımı devir alan Roberto Iniguez ile yollar ayrıldı. Kulüpten yapılan açıklamada bu değişimin ailevi sebeplerden olduğu belirtilirken, Özel sebeplerden dolayı İspanya'ya dönmesi gereken Roberto Iniguez'e, organizasyonumuza kattığı değerden ve bugüne kadarki emeklerinden dolayı teşekkür ediyor, kariyerinde başarılar diliyoruz denildi.

Yayın Tarihi: 21.10.2023 05:38
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

ÇBK Mersin, Roberto Iniguez ile Yollarını Ayırdı

ÇBK Mersin, Roberto Iniguez ile Yollarını Ayırdı

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden ÇBK Mersin, İspanyol Bağıntrenör Roberto Iniguez ile yollarını ayırdı. Kulüpten yapılan açıklamada, bağantrenör Iniguez ile karşılıklı anlaşmaya varılarak mukavele feshedildiği belirtildi. Açıklamada, 'Özel sebeplerden dolayı İspanya'ya dönmesi gereken Roberto Iniguez'e, organizasyonumuza kattığı değerden ve bugüne kadarki emeklerinden dolayı teşekkür ediyor, kariyerinde başarılar diliyoruz. Kalbimiz seninle Roberto.' ifadelerine yer verildi.

Çukurova Basketbol'da Değişiklik

Geçen sezon olduğu gibi bu sezonda mücadele ettiği her kulvarda hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Çukurova Basketbol'da zorunluk bir değişiklik yaşandı. Geçen sezon takımı devir alan Roberto Iniguez ile yollar ayrıldı. Kulüpten yapılan açıklamada bu değişimin ailevi sebeplerden olduğu belirtilirken, Özel sebeplerden dolayı İspanya'ya dönmesi gereken Roberto Iniguez'e, organizasyonumuza kattığı değerden ve bugüne kadarki emeklerinden dolayı teşekkür ediyor, kariyerinde başarılar diliyoruz denildi.