Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Dusan Alimpijevic: Bursaspor Taraftarının Tepkisini Anlamadım

Bursaspor'un eski koçu Dusan Alimpijevic, Bursaspor taraftarının tepkisini anlamadığını açıkladı. Alimpijevic, Bursaspor'da harika bir dönem geçirdiğini ve takımın başarısında önemli rol oynadığını belirtti. Ancak, Bursaspor taraftarının Beşiktaş'a karşı tepkisi hakkında anlayışsız olduğunu ifade etti. Ayrıca, eski Genel Menajer Nedim Yücel'in Beşiktaş ile anlaştığı iddiaları da taraftarın tepkisini artırdı.

Yayın Tarihi: 03.11.2023 17:17
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Dusan Alimpijevic: Bursaspor Taraftarının Tepkisini Anlamadım

Dusan Alimpijevic’in açıklaması:

“Bursa’da açılan pankart sonrası çok üzüldüm. Avrupa’dan birçok arkadaşım beni aradı. Koçlar, oyuncular aradı. Bu pankart yüzünden Bursaspor hakkında olumsuz düşünceleri oluşmuştu. Onlara söylediği şey, pankartı açanların neler yaşandığını bilmemesinden dolayıydı. Benim içim gerçekten çok huzurlu. Bursa’da çok dostum var. Kızıl ailesiyle yaptığımız görüşmede de onlara ‘Bakın Bursaspor’da harika 3 yıl geçirdim’ dedim. İkinci çocuğum Bursa’da doğdu. Nüfus kağıdında Bursa yazıyor. İlk sezonda takımın ligde kalmasında yardımcı oldum. Ben olmasam yapamazlardı demiyorum. Belki başka bir koç daha iyisini de yapabilirdi. Ama benimle ligde kaldılar, geldiğimde son sıradaydılar. İkinci sezonda EuroCup’ta final oynadık ve Bursa’yı önemli bir noktaya taşıdık. Üçüncü sezonda da ligi 5. sırada bitirdik ve bu sayede bu sezon takım Şampiyonlar Ligi’nde yer alıyor. Onlar saygı duymayı bilmedi ama ben onların kararına saygı duyuyorum.”

BURSASPOR TARAFTARI YİNE ANLAŞILAMADI!

Alimpijevic’in yaptığı açıklamadan da anlaşıldığı gibi Bursaspor taraftarının neden tepki gösterdiğini anlamadığı görülüyor. Yeşil-beyazlı takımın ezeli rakibinin Beşiktaş olmasını ve Bursaspor’dan oraya başka kulüp kalmamış gibi gitmesinin tepki topladığı idrak etmekte zorluk çeken Sırp isim, geçen sezon küme düşmesi çok muhtemel olan Beşiktaş’a mağlup olunmasının da Bursaspor taraftarının bu eylemde büyük etkisi olduğunu bilmemesi dikkat çekti. Aynı zamanda fanatik derecede Beşiktaşlı olan eski Genel Menajer Nedim Yücel’in de bu maçlardan önce Beşiktaş’la anlaştığı yönünde çıkan iddialar da Bursaspor taraftarının kızgınlığını kat ve kat arttırdığı da göz ardı edilmesi şaşkınlıkla karşılandı.